ahlakı tanışma sitelerinden mi bulacaktınız ?merhaba kızlar
yeni biriyle tanışıp ve görüşüyordum. internette karşıma çıktı seviyeli bir yerde son derece güvenilirdi. zaten daha sonra da tüm kimliğini vs araştırıp öğrenebildiğim için güven sorunu olmadı. zaten tavırları da çok düzgündü. o yüzden şans vermeye karar verdim. o da benim gibi devlet memuru olan bir öğretmen.
velhasılı her şey güzeldi ama ayrı şehirlerde yaşamamız sorun oldu. 2 hafta konuştuk ama ciddi yaklaştığı için gelip görüşmek istedi . kabul ettim. ama daha görüşemeden, şehirlerden konu açıldı. ben başka bir şehre gitmek istemediğimi söyledim. ailem burada ve bu şehirden hiç ayrılmadım dedim. bu değişmeyecek bir karar mı dedi evet dedim. üzüldü. durgunlaştı. o da bu şehre gelmeyi düşünmüyor maddi manevi külfet olarak görüyor. ertesi gün de biraz daha konuştuk baktı ben kararlıyım. sen kararını vermiş seni zorlamaya hakkım yok dedi. biraz da hüzünlü bir konuşma yaparak konuşmayı bitirdi. zaten net ve fevri biri.
bunu beklemiyordum ama nihayetinde söylediklerim de blöf değildi. ben de üzüldüm ama haklısın deyip kabul ettim. seni beğenmiştim seninle tanışmayı çok istiyordum ama nasip değilmiş dedi. o kadar ciddiye alıyor ki bu durumu tanıştığımız siteye bile girmiyor o günden sonra.
kolay kolay biriyle anlaşabileceğini düşünen biri değilim. anlaşıyorduk. bana çok güven veriyordu. zaten yaklaşımı çok ciddiydi böyle afedersiniz kızlarla konuşa konuşa bu işin kaşarı olmuş biri değildi kesinlikle. ben önem veririm ahlaka samimiyete.
nihayetinde bu kadar kısa bir görüşme için sandığım çok daha fazla üzüldüm.
düşününce yaşanacak şehir basit bir konu gibi görünüyor ama durumda bu. öyle bir zamanda bitti ki
çok da fazla tanımıyorum onu ve bir şeyleri göze alabileceğim bir durumda değiliz.
siz ne düşünürdünüz kızlar bu durumda? fikirlerinizi bekliyorum.
Fotoğrafını mı attı kimliğinin?kimliğini öğrenince bir anda güven mi duydunuz??merhaba kızlar
yeni biriyle tanışıp ve görüşüyordum. internette karşıma çıktı seviyeli bir yerde son derece güvenilirdi. zaten daha sonra da tüm kimliğini vs araştırıp öğrenebildiğim için güven sorunu olmadı. zaten tavırları da çok düzgündü. o yüzden şans vermeye karar verdim. o da benim gibi devlet memuru olan bir öğretmen.
velhasılı her şey güzeldi ama ayrı şehirlerde yaşamamız sorun oldu. 2 hafta konuştuk ama ciddi yaklaştığı için gelip görüşmek istedi . kabul ettim. ama daha görüşemeden, şehirlerden konu açıldı. ben başka bir şehre gitmek istemediğimi söyledim. ailem burada ve bu şehirden hiç ayrılmadım dedim. bu değişmeyecek bir karar mı dedi evet dedim. üzüldü. durgunlaştı. o da bu şehre gelmeyi düşünmüyor maddi manevi külfet olarak görüyor. ertesi gün de biraz daha konuştuk baktı ben kararlıyım. sen kararını vermiş seni zorlamaya hakkım yok dedi. biraz da hüzünlü bir konuşma yaparak konuşmayı bitirdi. zaten net ve fevri biri.
bunu beklemiyordum ama nihayetinde söylediklerim de blöf değildi. ben de üzüldüm ama haklısın deyip kabul ettim. seni beğenmiştim seninle tanışmayı çok istiyordum ama nasip değilmiş dedi. o kadar ciddiye alıyor ki bu durumu tanıştığımız siteye bile girmiyor o günden sonra.
kolay kolay biriyle anlaşabileceğini düşünen biri değilim. anlaşıyorduk. bana çok güven veriyordu. zaten yaklaşımı çok ciddiydi böyle afedersiniz kızlarla konuşa konuşa bu işin kaşarı olmuş biri değildi kesinlikle. ben önem veririm ahlaka samimiyete.
nihayetinde bu kadar kısa bir görüşme için sandığım çok daha fazla üzüldüm.
düşününce yaşanacak şehir basit bir konu gibi görünüyor ama durumda bu. öyle bir zamanda bitti ki
çok da fazla tanımıyorum onu ve bir şeyleri göze alabileceğim bir durumda değiliz.
siz ne düşünürdünüz kızlar bu durumda? fikirlerinizi bekliyorum.
25 yaşındayım ve artık bazı şeyleri çok kolay anlayabilecek kadar hayat tecrübesine sahibiz.2 haftada çok çabuk değerlendirme yaptığınızı düşünüyorum. Başka nickle orada cirit attığına da %90 eminim.
Canim seni uzaktan severim ama cevre yok dendiginde gercekten cevre olmayabiliyor artik kimse kimseye karismiyor ve pek yardimci olmuyor sahsen benim akrabalarim ve cevrem aynen bu sekilde... herkesin farkli durumlari var bu yüzden kimseyi suclayamam .2 haftalik bir tanismada nasil hemen guvenebiliyorsunuz?? Cidden cok ilginc. Ben yillarca tanidiklarima yeri geliyor güvenmiyorum.
Ve ya baska sitede geziyordur ya da baska nickle geziyordur.
Unutmayin siz yokken amaci birileriyle tanismakti degil mi??
Neden bundan vazgecsin??
Ya bi de okumus etmis insanlarin internetten eş bulmalarina anlam veremiyorum.
Hic mi cevreniz yok..
tanışma sitesi değil, mesleki bir paylaşım sitesi idi.ahlakı tanışma sitelerinden mi bulacaktınız ?
hanımefendi bir devlet memurunun gerçek kimliği hakkında bilgi edinmek hiç zor değil. bilmediğiniz konularda ukalalık yapmaya çalışmak komik oluyor.Fotoğrafını mı attı kimliğinin?kimliğini öğrenince bir anda güven mi duydunuz??
Canim seni uzaktan severim ama cevre yok dendiginde gercekten cevre olmayabiliyor artik kimse kimseye karismiyor ve pek yardimci olmuyor sahsen benim akrabalarim ve cevrem aynen bu sekilde... herkesin farkli durumlari var bu yüzden kimseyi suclayamam .
sakin ol ahbap bu kadar atar nedentanışma sitesi değil, mesleki bir paylaşım sitesi idi.
oradan bir arkadaş edinsem ayıp olmayacak kötü olmayacak ama bir kadın erkek ilişkisi olunca hemen ahlaksızlık damgası vuruluyor.
birileri seni biriyle tanıştırsa, iş yerinde tanışsan çok doğal ama hepimizin kullandığı internette karşılatıysan çok yanlış. gerçekten çok mantıklı bir yaklaşım.
ayrıca (muhtemeln inanmayacaksınız ama) birini aramıyordum orada netten tanışmayı ben de tercih etmiyorum ama karşıma beğendiğim biri çıkınca kesip atmak istemedim.
2 haftalık bir tanışma ile evlenme kararı vermiyorum sadece tanıyacak kadar güveniyorum. neden bunu anlamamak için bu kadar çaba sarfediyorsunuz bilmiyorum. çok basit bir şey oysa söylediğim.2 haftalik bir tanismada nasil hemen guvenebiliyorsunuz?? Cidden cok ilginc. Ben yillarca tanidiklarima yeri geliyor güvenmiyorum.
Neden bundan vazgecsin??
Hic mi cevreniz yok..
bende öyle chat sitelerinde bir devlet memurunun kimliğini açık açık söylemesini komik buldum.Uslubunuza ayrıca kibhanımefendi bir devlet memurunun gerçek kimliği hakkında bilgi edinmek hiç zor değil. bilmediğiniz konularda ukalalık yapmaya çalışmak komik oluyor.
chat sitesi değildi. ayrıca diyaloga face üzerinden devam ettim. kimliğini orada gördükten sonra araştırmamı yaptım. gerçi boşuan açıklama yapıyorum sizin amacınız anlamamak. uslubum çok düzgün bence, ama keşke niyetlere de kib verebilsek.bende öyle chat sitelerinde bir devlet memurunun kimliğini açık açık söylemesini komik buldum.Uslubunuza ayrıca kib
bu konuda haklısınız ama zaten konu evliliğe doğrudan gelmedi. arada bir diyalog olunca yetişkin insanlar olarak anlayabiliriyoruz karşımızdakinin niyetini düşüncesini. bunu boşuna arkadaşız biz havasına sokmaya gerek görmedim.Daha birbirini görmemiş oturup bir kere yemek yememiş sadece internette kendi kendini anlattıgı kadar tanımıs iki insanın 2 haftada ''evlilik'' muhabbeti yapmalarını tuhaf buluyorum. Bunu bana yapan erkekten acilen uzaklasırım.
Çünkü bu durum sunu anlatıyor ''amacım acilen evlenmek kim oldugu nasıl oldugu mühim değil''(ha bizim memlekete gelsin bir de)
2 haftada evlilik planı ardından aynı şehre gelmiyor diye evlilikten vazgecme planı.
(((Site evlilik sitesi olmayabilir memurlar sitesinde kadın nıckı ile nick alma gafletinde bulundum gelen mesajları tahmin ediyorsunuzdur.)))
Bu tarz seyler karsındakini tanıdıktan gördükten uyustuktan sonra konusulur. Daha öncesinde yapılması kişi hakkındaki olumsuz şeyler gösterir bana.
Acaba neden anlam veremiyorsunuz insanlarin internet gibi her saniye kullandigimiz ortamda tanisabilecegine? Ben esimle nette tanistim ve en yakin arkadasimin eski komşusu çikti ailesi. Cok da iyi oldu, her sey seviyeli yurudukten sonra, birinin vesile oldugu insanla da sorun yasanabilir. Onemli olan tanimak ve dikkatli olmak lakin bu tum tanima sekilleri icin gecerlidir.2 haftalik bir tanismada nasil hemen guvenebiliyorsunuz?? Cidden cok ilginc. Ben yillarca tanidiklarima yeri geliyor güvenmiyorum.
Neden bundan vazgecsin??
Hic mi cevreniz yok..