- 8 Haziran 2013
- 56.252
- 149.345
Canınız sağ olsun nevoşBizimde bina yeni dört yıllık
Annemin arkadaki binaya altı ay önce taşındılar. Yıkılmış videosunu izledim aklımdan gitmiyor
Sen gördün içi daha beter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canınız sağ olsun nevoşBizimde bina yeni dört yıllık
Annemin arkadaki binaya altı ay önce taşındılar. Yıkılmış videosunu izledim aklımdan gitmiyor
Sen gördün içi daha beter
Canım nevosum rabbim darda olan kulunun yanındadır inşBebekler
Dün aklıma geldinDedim dardayım duam kabul olur
Cok Sukur iyisiniz nevo mal mulk yapilir da can yerine gelmez oyle teselli et kendiniAmin inşallah
Ev umrumda değil ama çocuklarıma kıyamıyorumCanınız sağ olsun nevoş
Amin inşallahCanım nevosum rabbim darda olan kulunun yanındadır inş
Oyle tabi.dunden beri dusunuyorum ya burda da olursa ne yapariz nereye kacariz diye beynimde senaryolar kuruyorumAllah razı olsun canım benim
Yaşaması çok bambaşkaymış
Çok şükür yanindalar nevoşumEv umrumda değil ama çocuklarıma kıyamıyorum
Öyle canımCok Sukur iyisiniz nevo mal mulk yapilir da can yerine gelmez oyle teselli et kendini
Plan yapamıyoruzOyle tabi.dunden beri dusunuyorum ya burda da olursa ne yapariz nereye kacariz diye beynimde senaryolar kuruyorum
Yasom aklımdasın hasta mısınBen berbatım Frida’m.
3 gündür rahatsızım, dünden beri hastanelerdeyim.
Çok şükürÇok şükür yanindalar nevoşum
Evet şuan biz aynı durumda olabilirdik, belkide olacağız bilmiyoruzOyle tabi.dunden beri dusunuyorum ya burda da olursa ne yapariz nereye kacariz diye beynimde senaryolar kuruyorum
Onlarda iyiler Allaha şükürEv umrumda değil ama çocuklarıma kıyamıyorum
Onlarin da ev umrunda değildir inan bak siz yanlarindasiniz ya asil onemli olan oEv umrumda değil ama çocuklarıma kıyamıyorum
İste biz oralara uzak oldugumuz halde bile beni korku sariyor kim bilir siz ne haldesinizdirbiz Azerbaycandayiz ama kardesim İstanbulda yasiyor kalkar kalkmaz ona yaziyorum.dun gece uyumadik diyoEvet şuan biz aynı durumda olabilirdik, belkide olacağız bilmiyoruz
Ne oldu cancağızım?Ben berbatım Frida’m.
3 gündür rahatsızım, dünden beri hastanelerdeyim.
Bebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.Bebekler
Dün aklıma geldinDedim dardayım duam kabul olur
Rabbim çaresiz birakmasin inş canım benimİste biz oralara uzak oldugumuz halde bile beni korku sariyor kim bilir siz ne haldesinizdirbiz Azerbaycandayiz ama kardesim İstanbulda yasiyor kalkar kalkmaz ona yaziyorum.dun gece uyumadik diyo
Çok geçmiş olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsunBebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.
Ağır enfeksiyon ve bakteri varmış. Böbreklerim bitirdi beni, kum çıkışı tıkamış. Nefes alamıyorum.
Ama inan üzülmedim, üzülmekten utandım resmen diyebilirim.
Rabbim beterinden korusun inşallah canım yasom, caniniz sagolsunBebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.
Ağır enfeksiyon ve bakteri varmış. Böbreklerim bitirdi beni, kum çıkışı tıkamış. Nefes alamıyorum.
Ama inan üzülmedim, üzülmekten utandım resmen diyebilirim.