Çok da kendini yıpratma canım sen de bebeklerine lazımsın onları düşün uyjşeylere odaklan. Çok şükür tonla yardım yolda. Bu da geçecek destek olacağız hep birbirimizeAllahım çıldırıcam, siteye girip çıkıp duruyorum.HAbibte den hala yok. Maraş’ta arkadaşım var, ondan da sabah 7.30’dan beri haber alamıyorum. Oğlanı hastaneye götürdüm bugün, onunla koşturduk ama üzüntüden sütüm kesilecek Nerdeyse. Çok üzüldüm. Hele az önce “evladına siper olan anne vefat etti” diye bir video izledim. Ağla ağla içim çıktı.
Öyle haklısın Ama bilmiyorum, çok etkilendim haberlerden. Allah yardımcıları olsun inşallahÇok da kendini yıpratma canım sen de bebeklerine lazımsın onları düşün uyjşeylere odaklan. Çok şükür tonla yardım yolda. Bu da geçecek destek olacağız hep birbirimize
Hepimiz öyleyiz herkes elinden geldiğini yapmaya çalışıyor sen cocuklarin için güçlü olmalısın biraz ara ver haberlere Allah beterinden saklasınÖyle haklısın Ama bilmiyorum, çok etkilendim haberlerden. Allah yardımcıları olsun inşallah
Habibte'den ses yok,Baloncuk haber vermiş
Aramışlar mı da ses yokHabibte'den ses yok,Baloncuk haber vermiş
Numara Nevreste'de varsa vardır. Baloncukta bir deAramışlar mı da ses yok
Allah'ım sağlıkla haberini alalım ne olur..Aramışlar mı da ses yok
Sorma sorma içim çıkıyorr her dakikayorgun anneanne Adıyaman'da ,o da iyidir inşallah, ne zor bir gün bu ya
Amin AllahimAllah'ım sağlıkla haberini alalım ne olur..
Evdeyiz ama hiç bir şeyin tadı yok ,bir haber alsaydıkSorma sorma içim çıkıyorr her dakika
Biz evdeyiz ama onların acısını net yaşıyoruz Allah herkese böyle vicdan versin. Kimisi çok edepsiz..Evdeyiz ama hiç bir şeyin tadı yok ,bir haber alsaydık
İnsanlıktan çıkmış onlar ,Allah merhamet versinBiz evdeyiz ama onların acısını net yaşıyoruz Allah herkese böyle vicdan versin. Kimisi çok edepsiz..
Amin jennam aminnİnsanlıktan çıkmış onlar ,Allah merhamet versin