Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır verdin nevosKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler![]()
Hemsom,izleyemiyorum ben ,hele yaşlı insanların olduğu bir video gördüm, gözlerim dolduMidem bulaniyor,kalbim sıkışıyor. evde oturup izlemek çok rahatsız ediyor hemsosuuubiz evdeyiz ama onlar soğukta
her an aynı durumda bizde olabiliriz
![]()
Haber yok kuzum yaa
Gelip gidip bakıyorum haber var mı diye bı hayırlı haberini alsakHaber yok kuzum yaa![]()
Başınız sağolsun nevosKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler![]()
Keşke kuzum ya ,çok endişeliyimGelip gidip bakıyorum haber var mı diye bı hayırlı haberini alsak![]()
Hatay denilince içim yanıyor inşallah artık kimse ölmesin bununla geçmiş olsunKeşke kuzum ya ,çok endişeliyim![]()
Amin amin,bende yok canım ,olsa arardım ama yokHatay denilince içim yanıyor inşallah artık kimse ölmesin bununla geçmiş olsun
Habibteden haber alalım yaaa jennam numarası yok mu bişey yapalım![]()
Çok uzgünüm allah yardımcinız olsunİyiyiz ama artık bir evimiz olmayabilir.
Mekanlarıcennet eylesinKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler![]()
İnşallah olmaz. Rabbim dayanma gücü versin.İkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız![]()
Ediyoruz ediyoruz, ah askom yaİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız![]()
Evinizden haber alabildiniz mi canımİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız![]()
Rabbim merhamet etsin artık dursun hiç bir başka yerde olmasın da bizler de bu yaraları sarmaya yardımcı olabilelim Allah ım sana sığınıyoruz ne olur rahmetinle merhametinle muamele et ülkemizeİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız![]()
Dualarımı sizinle, keşke elimizden fazlası gelseİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız![]()
Allah yardimciniz olsun,çaresiz bırakmasin inş canım nevosumİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız![]()
Bilmiyoruz canım ne durumdaEvinizden haber alabildiniz mi canımAllah bir daha yaşatmasın
![]()