Allah sabır verdin nevosKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler
Hemsom,izleyemiyorum ben ,hele yaşlı insanların olduğu bir video gördüm, gözlerim dolduMidem bulaniyor,kalbim sıkışıyor. evde oturup izlemek çok rahatsız ediyor hemsosuuubiz evdeyiz ama onlar soğukta her an aynı durumda bizde olabiliriz
Haber yok kuzum yaa
Gelip gidip bakıyorum haber var mı diye bı hayırlı haberini alsakHaber yok kuzum yaa
Başınız sağolsun nevosKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler
Keşke kuzum ya ,çok endişeliyimGelip gidip bakıyorum haber var mı diye bı hayırlı haberini alsak
Hatay denilince içim yanıyor inşallah artık kimse ölmesin bununla geçmiş olsunKeşke kuzum ya ,çok endişeliyim
Amin amin,bende yok canım ,olsa arardım ama yokHatay denilince içim yanıyor inşallah artık kimse ölmesin bununla geçmiş olsun
Habibteden haber alalım yaaa jennam numarası yok mu bişey yapalım
Çok uzgünüm allah yardımcinız olsunİyiyiz ama artık bir evimiz olmayabilir.
Mekanlarıcennet eylesinKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler
İnşallah olmaz. Rabbim dayanma gücü versin.İkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız
Ediyoruz ediyoruz, ah askom yaİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız
Evinizden haber alabildiniz mi canımİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız
Rabbim merhamet etsin artık dursun hiç bir başka yerde olmasın da bizler de bu yaraları sarmaya yardımcı olabilelim Allah ım sana sığınıyoruz ne olur rahmetinle merhametinle muamele et ülkemizeİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız
Dualarımı sizinle, keşke elimizden fazlası gelseİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız
Allah yardimciniz olsun,çaresiz bırakmasin inş canım nevosumİkinci deprem sonrası hiçbir yer kalmadı çoğu yer yıkıldı. Dua edin tekrar olmasın aklımızı oynatacağız
Bilmiyoruz canım ne durumdaEvinizden haber alabildiniz mi canımAllah bir daha yaşatmasın