Ne desek boş, ne desekDışarıdayız. Trafik felç herkes dışarıda
Dolap üstümüze devrildi psikolojim iyi değil kalbim ağrıyor. Ailemizden iyi
Şarjımız az, netimiz az
Ben de ulaşamadım, inşallah iyilerdir
99 depremini 16 yaşında yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım, bir de biz 7 yakınımızı kaybettik o depremde Gölcük'te, amcamlar ve kuzenlerimizDışarıdayız. Trafik felç herkes dışarıda
Şarjımız az, netimiz az
3 yılda ikinci deprem99 depremini 16 yaşında yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım, bir de biz 7 yakınımızı kaybettik o depremde Gölcük'te, amcamlar ve kuzenlerimizher deprem içimi sızlatır
Bağ evine geçme imkanınız yok mu canım?Dışarıdayız. Trafik felç herkes dışarıda
Şarjımız az, netimiz az
Allah korumuş, çok şükür iyisiniz3 yılda ikinci deprem
Dolap devrilip altında kalınca bitti dedim
Çok şükür canım. Rabbim tekrar yaşatmasınKızlar çok sağolun. İyiyiz çok şükür.
Çok şükür canınız sağ canım. O duyguyu ve korkuyu çok iyi biliyoruz. Hissediyoruz sizin şu anda yaşadıklarınızı.3 yılda ikinci deprem
Dolap devrilip altında kalınca bitti dedim
Gece 11 gibi konuştum en son, haberi duyunca yazdım whatsapptan ama dönmedi
Sizin orada durumlar nasıl Canom?
İnşallah iyidir
Umarım iyilerdirGece 11 gibi konuştum en son, haberi duyunca yazdım whatsapptan ama dönmedi
Biz iyiyiz şükür. Burda yıkım vs olmadı duyum yok. Şiddetli sallanarak uyandıkSizin orada durumlar nasıl Canom?
Rabbim esirgesin, bugün bir de kar daha da şiddetlenecekmiş o taraflarda.Biz iyiyiz şükür. Burda yıkım vs olmadı duyum yok. Şiddetli sallanarak uyandık
Ben yeni uyumuştum deprem olduğu sıralar,hiç hissetmedim cancağızım, ama burda çok sevdiğim arkadaşlarım var,endişe ettim çok fazlaİnşallah Cancağzım
Balıkesir de sallanmış
Amin. Öyleymiş. Enkaz altında bekleyenlerin Allah yardımcısı olsunRabbim esirgesin, bugün bir de kar daha da şiddetlenecekmiş o taraflarda.