- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Çok şükür, hissetmeden beynim durdu benimBiz iyiyiz canım. Sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür, hissetmeden beynim durdu benimBiz iyiyiz canım. Sağolasın
Antep’te bir görüntü var, dükkan. Çok çok sallamış.İki dakikaya yakın sürdü sanki. Durmak bilmedi
Allah korumuş,çok şükür canınız sağİki dakikaya yakın sürdü sanki. Durmak bilmedi
Hala sallıyorAntep’te bir görüntü var, dükkan. Çok çok sallamış.
Evet Twitter çalkalanıyor görüntülerle. Allah yardımcıları olsunAntep’te bir görüntü var, dükkan. Çok çok sallamış.
Amin canımAllah korumuş,çok şükür canınız sağ
Allah yardımcınız olsun canımın içi, sürekli ediyoruzSağ olun kızlar dışarıdayız. Eve girileceği yok
2.5 saattir aynı kuyrukta benzin almaya çalışıyoruz. Bir yandan kar yağıyor. Dua edin
Bende numarası da yokBal0ncuk ulaşamadım
Dışarıdasınız değil mi NevoşHala sallıyor
İnstagram dan yazayım bende adresi vardıBende numarası da yok
Geçmiş olsun abla Allah yardımcınız olsun çok üzgünümSağ olun kızlar dışarıdayız. Eve girileceği yok
2.5 saattir aynı kuyrukta benzin almaya çalışıyoruz. Bir yandan kar yağıyor. Dua edin
Şok oldum ,aklıma siz geldiniz o taraf oluncaEvet Twitter çalkalanıyor görüntülerle. Allah yardımcıları olsun
Amin canım
Ben Suriye İran Irak'ta falan oldu sandım. Dedim bir yerler yıkıldı yine
Tamam canımİnstagram dan yazayım bende adresi vardı
Allah yardımcınız olsun nevoş. Annenler iyiler miSağ olun kızlar dışarıdayız. Eve girileceği yok
Can sağlığınız iyi çok şükür canımDışarıdayız. Trafik felç herkes dışarıda
Dolap üstümüze devrildi psikolojim iyi değil kalbim ağrıyor. Ailemizden iyi
Şarjımız az, netimiz az
Yok canımCan sağlığınız iyi çok şükür canım
Hiç kolay değil
Araçta ara kablo yok mu telini doldur