Ben eşimi işe yollamak için uyandığımda öğrendim. Bu taraflarda da hissedenler olmuş, oraları düşünemiyorum bile.Ben yeni uyumuştum deprem olduğu sıralar,hiç hissetmedim cancağızım, ama burda çok sevdiğim arkadaşlarım var,endişe ettim çok fazla
Yüzeye yakın olmuşNasıl bu kadar çok şehri etkilemiş,uzaktan bile hissedilmiş,dehşet cidden
Orası ne durumda bilmiyoruz. Bize uzak eşimi göreve çağırıyorlar. Orada yalnız kalamayız.Bağ evine geçme imkanınız yok mu canım?
Hemen 99 depremine gidiyor aklımız ,içimizde hissettik bu depremi deBen eşimi işe yollamak için uyandığımda öğrendim. Bu taraflarda da hissedenler olmuş, oraları düşünemiyorum bile.
Hepimiz deprem yaşadık daha evvel, ama bu çok şiddetliymiş.
Çok şükürAllah korumuş, çok şükür iyisiniz
Ah Allah'ımYüzeye yakın olmuş
Çok korktum çokÇok şükür canınız sağ canım. O duyguyu ve korkuyu çok iyi biliyoruz. Hissediyoruz sizin şu anda yaşadıklarınızı.
Anneliğin verdiği korkuyu bilemem tabi, Rabbim korusun herkesi.
Aşko evi görsen içi harapAh Allah'ım
Keşke kaynın falan orayı bir kolaçan etse de toplanıp gitseniz. En azından başınızda bir çatı olur, soba falan yanar ısınırsınız.Orası ne durumda bilmiyoruz. Bize uzak eşimi göreve çağırıyorlar. Orada yalnız kalamayız.
Askom ,çok şükür canınız sağ,giden her şey yerine gelir ,siz iyisiniz ya bin şükürAşko evi görsen içi harap
Siz iyisiniz canım öyle düşün. Rabbim beterinden korusunAşko evi görsen içi harap
Çocukların yanında, korkunu onlara sarılıp atabilirsin canım. Allah esirgesin, çok şükür çıkmışsınız. Şimdi çocukların için ayakta durma zamanı ama bu hava seni mahveder.Çok korktum çok
gecmis olsunAşko evi görsen içi harap
Sağol canım
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunBiz iyiyiz ama evimizin içi tamamen yıkıldı
Dolap çocuklarımın üstüne devrildi.
7.8 miş sonucu düşün
Sağol canımKızlar çok geçmiş olsun kim yaşadıysa hepiniz iyisinizdir inşallah
Kuzum cok geçmiş olsunÇok korktum çok