- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
hahhahahahahaahajasksksjs ne sapık erkekler var ya ahajskdkSenin de popona girmesin sonra hajajsjajjaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahhahahahahaahajasksksjs ne sapık erkekler var ya ahajskdkSenin de popona girmesin sonra hajajsjajjaj
Yok artikYaşımı bilmeyenler beni 30lu yaşlarımda sanıyormuşlar.
beni de zamanında büyük sanmışlardiYaşımı bilmeyenler beni 30lu yaşlarımda sanıyormuşlar.
Popoya girmeyen saçSenin de popona girmesin sonra hajajsjajjaj
Dogalari gereğihahhahahahahaahajasksksjs ne sapık erkekler var ya ahajskdk
Hayır benim de o ayarda çünkü. Hamileyim diye kestiremiyorum da. Başıma kaldılar iyice hahahhaadjsLaağğğnnnn.sjsjsjsdbzhshs
Burada iki gündür kar yağıyorBu sene ben de -1 olabilirim gerçi. Havalar hasılatı iyice azaltacak gibi.
Ooooo margırıt ve hurafelere inanmak mı? O may gaatt!!!Hayır benim de o ayarda çünkü. Hamileyim diye kestiremiyorum da. Başıma kaldılar iyice hahahhaadjs
Becerememki CancağzımYaaa ahahahahah, gaz yagi iyi diyollaaa
Senin de mi yoksaHayır benim de o ayarda çünkü. Hamileyim diye kestiremiyorum da. Başıma kaldılar iyice hahahhaadjs
Buraya da geçen dolu yağdı. İki gündür hava çok soğuk. Bu gece eksilerde. Ürünler direkt zarar görüyor böyle.Burada iki gündür kar yağıyor
O yüzden mi kesmiyooooooooOoooo margırıt ve hurafelere inanmak mı? O may gaatt!!!
Diyosun ki tecrübeyle sabit uzun saç popoya girer? Hımmm ok.
İşte ben de yok artık ne 30u dedim diye 30 yaşındaki üyeler alındılar.djdbd biz yaşlı mıyız dediler.Yok artik
Allah ihtiyaç düşürmesin cancağızımBecerememki Cancağzım
İlk hamileliğimde saçımı küt kestirmiştim rahat rahat. Umrumda bile olmadı çünkü o zaman ana değildim. Şimdi işler değişti. Riske atamam ajsjajjsjsjajOoooo margırıt ve hurafelere inanmak mı? O may gaatt!!!
Diyosun ki tecrübeyle sabit uzun saç popoya girer? Hımmm ok.
30 büyük değil ama 20 yaşındaki birine 30 desen alınır haksldldldödöİşte ben de yok artık ne 30u dedim diye 30 yaşındaki üyeler alındılar.djdbd biz yaşlı mıyız dediler.
Senin de popona girmesin sonra hajajsjajjaj
Evet gelmeyin üstümeeeeeeO yüzden mi kesmiyoooooooo
Umay duy bunları duyyİlk hamileliğimde saçımı küt kestirmiştim rahat rahat. Umrumda bile olmadı çünkü o zaman ana değildim. Şimdi işler değişti. Riske atamam ajsjajjsjsjaj
Bizim memleketinde kayısıları donmasa keşke,Buraya da geçen dolu yağdı. İki gündür hava çok soğuk. Bu gece eksilerde. Ürünler direkt zarar görüyor böyle.