- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
Ben bundan sonra da 23üm diğer yaşları kabul etmiyorumJaskkdld evet ama ben 25 oldum sen daha 23sün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bundan sonra da 23üm diğer yaşları kabul etmiyorumJaskkdld evet ama ben 25 oldum sen daha 23sün![]()
Amin cancağzım, neyseki ilkokul yıllarımdan beri o sorunu yaşamadımAllah ihtiyaç düşürmesin cancağızım![]()
Benimkileri vereyim, hazır kesilmişEvet gelmeyin üstümeeeeee
Aman cancağızım, hiç aksiyon ihtiyacımız yokAmin cancağzım, neyseki ilkokul yıllarımdan beri o sorunu yaşamadım![]()
24 e girene kadar da normaldi her şey, ama 25 olmak bi zoruma gitmedi değil yaniBen bundan sonra da 23üm diğer yaşları kabul etmiyorum
Kaş bıyık alıyo musun? Bir tanıdığım dkdjd 9 ay boyunca kaşını ve bıyığını da almamıştı.İlk hamileliğimde saçımı küt kestirmiştim rahat rahat. Umrumda bile olmadı çünkü o zaman ana değildim. Şimdi işler değişti. Riske atamam ajsjajjsjsjaj
24 e girene kadar da normaldi her şey, ama 25 olmak bi zoruma gitmedi değil yani![]()
Ayıp oluyor24 e girene kadar da normaldi her şey, ama 25 olmak bi zoruma gitmedi değil yani![]()
AyyyKaş bıyık alıyo musun? Bir tanıdığım dkdjd 9 ay boyunca kaşını ve bıyığını da almamıştı.
Ben gebe kalmadan orman kaçkınına dönmüştüm, bir de kalsamKaş bıyık alıyo musun? Bir tanıdığım dkdjd 9 ay boyunca kaşını ve bıyığını da almamıştı.
Yirmi beş20mi 5?
Nevoş ben daha uni okuyacam diye öyle diyorum normalde şimdiye bitirmem lazımdı daAyıp oluyor![]()
Ben gebe kalsam Niye almadın diye soranlara, uğursuzluk getiriyormuş diyecem (asla üşengeçlikten değil)Ben gebe kalmadan orman kaçkınına dönmüştüm, bir de kalsam![]()
Yasitiz ,ama rüyamdaYirmi beş
Nevoş ben daha uni okuyacam diye öyle diyorum normalde şimdiye bitirmem lazımdı dacoğrafya kaderdir
![]()
Ne okuyacaksınYirmi beş
Nevoş ben daha uni okuyacam diye öyle diyorum normalde şimdiye bitirmem lazımdı dacoğrafya kaderdir
![]()
Burada 40 yaş üstü olanlar hep bebeksiBenden daha çıtır olabilirsiniz![]()
![]()
Bebek gibiyiz maşallahBurada 40 yaş üstü olanlar hep bebeksi
Öyle de mütevaziyiz![]()
Bilmiyorum sınav sonucuma göre karar verecem inşallahNe okuyacaksın![]()