- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Ben bundan sonra da 23üm diğer yaşları kabul etmiyorumJaskkdld evet ama ben 25 oldum sen daha 23sün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bundan sonra da 23üm diğer yaşları kabul etmiyorumJaskkdld evet ama ben 25 oldum sen daha 23sün
Amin cancağzım, neyseki ilkokul yıllarımdan beri o sorunu yaşamadımAllah ihtiyaç düşürmesin cancağızım
Canım cennaaam
Benimkileri vereyim, hazır kesilmişEvet gelmeyin üstümeeeeee
Aman cancağızım, hiç aksiyon ihtiyacımız yokAmin cancağzım, neyseki ilkokul yıllarımdan beri o sorunu yaşamadım
CanımCanım cennaaam
24 e girene kadar da normaldi her şey, ama 25 olmak bi zoruma gitmedi değil yaniBen bundan sonra da 23üm diğer yaşları kabul etmiyorum
Kaş bıyık alıyo musun? Bir tanıdığım dkdjd 9 ay boyunca kaşını ve bıyığını da almamıştı.İlk hamileliğimde saçımı küt kestirmiştim rahat rahat. Umrumda bile olmadı çünkü o zaman ana değildim. Şimdi işler değişti. Riske atamam ajsjajjsjsjaj
20mi 5?24 e girene kadar da normaldi her şey, ama 25 olmak bi zoruma gitmedi değil yani
Ayıp oluyor24 e girene kadar da normaldi her şey, ama 25 olmak bi zoruma gitmedi değil yani
AyyyKaş bıyık alıyo musun? Bir tanıdığım dkdjd 9 ay boyunca kaşını ve bıyığını da almamıştı.
Ben gebe kalmadan orman kaçkınına dönmüştüm, bir de kalsamKaş bıyık alıyo musun? Bir tanıdığım dkdjd 9 ay boyunca kaşını ve bıyığını da almamıştı.
Yirmi beş20mi 5?
Nevoş ben daha uni okuyacam diye öyle diyorum normalde şimdiye bitirmem lazımdı dacoğrafya kaderdirAyıp oluyor
Ben gebe kalsam Niye almadın diye soranlara, uğursuzluk getiriyormuş diyecem (asla üşengeçlikten değil)Ben gebe kalmadan orman kaçkınına dönmüştüm, bir de kalsam
Yasitiz ,ama rüyamdaYirmi beş
Nevoş ben daha uni okuyacam diye öyle diyorum normalde şimdiye bitirmem lazımdı dacoğrafya kaderdir
Benden daha çıtır olabilirsinizYasitiz ,ama rüyamda
Ne okuyacaksınYirmi beş
Nevoş ben daha uni okuyacam diye öyle diyorum normalde şimdiye bitirmem lazımdı dacoğrafya kaderdir
Burada 40 yaş üstü olanlar hep bebeksiBenden daha çıtır olabilirsiniz
Bebek gibiyiz maşallahBurada 40 yaş üstü olanlar hep bebeksi
Öyle de mütevaziyiz
Bilmiyorum sınav sonucuma göre karar verecem inşallah hedefim büyük inşallah istediğim gibi olurrNe okuyacaksın