- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.836
Nesi var ki adının herkes adına takılmışİsminden kaybediyor yoksa çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesi var ki adının herkes adına takılmışİsminden kaybediyor yoksa çok güzel
Lüle lüle, maşallah
Tarak olmasından dolayı iğrenen bir kesim var maalesef. Yemek sitelerinde denk gelmiştim yorumlara vs.Nesi var ki adının herkes adına takılmış
Lüle lüle, maşallah
Seni biliyoz hacı
Benim saçlar kime çekmiş bilmiyorum ama anneme göre inadımdan saçlarım bile kıcırcıkmış.sjsjdjKıvırcık saç çok seviyorum ben, annem ve kız kardeşimin saçları kıvırcık. Annemin gençlik fotoğrafları var ay saçı belinde, Türk filminden fırlamış gibi benim kıvırcık olmadı maalesef
Fıstık tarlası var hala +1 diyorSeni biliyoz hacı
Yaaa maşallah açık olsaydım yüzüme emoji koyar atardım ben de yıllar sonra ilk defa saç uzatıyorum, hep kısacık kullandım, minnak olduğum için kısa saç yakisiiyyyBenim saçlar kime çekmiş bilmiyorum ama anneme göre inadımdan saçlarım bile kıcırcıkmış.sjsjdj
Benim saçlarım da belime doğru yol aldılar.
FasfakirizFak fakirFıstık tarlası var hala +1 diyor
Zeka küpü kadinBen yapıyordum. İnce ıspanaklı kek. Biraz kuruyunca rondadan geçirip dondurucuya koyuyordum. Bozulma vesaire olmuyor istediğin zaman sunumda vs kullanabilirsin. Amaç yeşillik olsun
Bu sene ben de -1 olabilirim gerçi. Havalar hasılatı iyice azaltacak gibi.
+10000FasfakirizFak fakir
Senin de popona girmesin sonra hajajsjajjajBenim saçlar kime çekmiş bilmiyorum ama anneme göre inadımdan saçlarım bile kıcırcıkmış.sjsjdj
Benim saçlarım da belime doğru yol aldılar.
Yaşımı bilmeyenler beni 30lu yaşlarımda sanıyormuşlar.Benden çok küçüksün ondan şaşırdım beybi ama kucuk olduğunu biliyordum zaten
HeeeeeçççFıstık tarlası var hala +1 diyor
Laağğğnnnn.sjsjsjsdbzhshsSenin de popona girmesin sonra hajajsjajjaj