- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Benden daha çıtır olabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden daha çıtır olabilirsiniz
İnşallah canımBilmiyorum sınav sonucuma göre karar verecem inşallah hedefim büyük inşallah istediğim gibi olurr
Hadi canımGülme elticim Nevreste , yeni halimi görmedin
Evet ben de farkettim 35ten geriye mi sariyorlar nedirBurada 40 yaş üstü olanlar hep bebeksi
Öyle de mütevaziyiz
Ben gördümGülme elticim Nevreste , yeni halimi görmedin
Taş gibi maşallahBen gördüm
Depremden sonra çalısamadım ya, zaten eve ramazandan bir gün önce gelebildik, ramazan girdi araya program oluşturamadım doğru düzgün bu sene değil zaten o yüzden biraz rahatımİnşallah canım
Ders çalışıyor musun
Masallah aşkomTaş gibi maşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım benimDepremden sonra çalısamadım ya, zaten eve ramazandan bir gün önce gelebildik, ramazan girdi araya program oluşturamadım doğru düzgün bu sene değil zaten o yüzden biraz rahatım
Aminn canım nevoşum pes etmek yokHakkında hayırlısı olsun canım benim
Ama pes etme
Okuma çabası olan gençleri çok seviyorumAminn canım nevoşum pes etmek yok
Ben gördüm
Taş gibi maşallah
Masallah aşkom
Ve boyanmışBenimkileri vereyim, hazır kesilmiş
Hazır işte, daha ne istiyorsun.Ve boyanmış
Kaş bıyık normalde de almıyorum pek çünkü yok.Kaş bıyık alıyo musun? Bir tanıdığım dkdjd 9 ay boyunca kaşını ve bıyığını da almamıştı.
Ne diyor bu yaAyıp oluyor
Ya ayy evet gerçekten ben de seviyorum her şeye rağmen çabalayanları kiminin babası kiminin abisi okutmamış, imkan bulamayan milyonlarca kadın var, beni de babam okutmadı, bizim köyde şu an ortaokul bitiren kızları okutmuyorlar hâlâ, ben de teşvik ediyorum açık liseye yazdırdım bu sayede 15,16 yaşındalar, daha hevesli oluyorlar evlendikten sonra hevesi kalmadı kimsenin uğraşamayız diyorlarOkuma çabası olan gençleri çok seviyorum
SustumNe diyor bu ya
Lazerli misin?Kaş bıyık normalde de almıyorum pek çünkü yok.