- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Tarak tatlısı. Şeklini tarak ile veriyorsunAdı ne ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarak tatlısı. Şeklini tarak ile veriyorsunAdı ne ki
Şu tatlıyı yapicam diye tarak almıştım benNeden olmasın, başka bulurum
Ben alıp yapayımŞu tatlıyı yapicam diye tarak almıştım ben
Zengo gibi görünürüz
İyiyim canım, sen nasılsın? gelip gidiyorum arada,etiket varsa bakıp çıkıyorum:)Nasılsın göremedim seni bi kaç gündür
Gerçekten ismi yakışmamış başka isim bulalımTarak tatlısı. Şeklini tarak ile veriyorsun
Bende iyiyim şükür. Oruç, koşturmaca aynı devamİyiyim canım, sen nasılsın? gelip gidiyorum arada,etiket varsa bakıp çıkıyorum:)
Dünden razıymışsın sosyalim
İsimden dolayı az oy aldıGerçekten ismi yakışmamış başka isim bulalım
Çok severim bu tatlıyı,ellerine sağlık, afiyet olsun olmuş,daha ne olsun
Bide ıyyy tarak ile tatlı mı olur diyen kesim varGerçekten ismi yakışmamış başka isim bulalım
Eee imitasyon fistiko yapicaz az şey mi beybiDünden razıymışsın sosyalim
Allah daha iyi etsin Cano'mBende iyiyim şükür. Oruç, koşturmaca aynı devam
Dedim ama içimden bir kere taraktan yapılan bir tatlı izlemiştik herhalde buydu, annem dedi sıfır tarak olsa da içim almaz ahjshshajajajaBide ıyyy tarak ile tatlı mı olur diyen kesim var
Ben yapıyordum. İnce ıspanaklı kek. Biraz kuruyunca rondadan geçirip dondurucuya koyuyordum. Bozulma vesaire olmuyor istediğin zaman sunumda vs kullanabilirsin. Amaç yeşillik olsunEee imitasyon fistiko yapicaz az şey mi beybi
Jennammm teşekkürlerrÇok severim bu tatlıyı,ellerine sağlık, afiyet olsun olmuş,daha ne olsun
Çünkü bitli ve kıvırcık saçlarımı taradığım tarakla yapmıştımBide ıyyy tarak ile tatlı mı olur diyen kesim var
Laf anlatamazsın yasom tabi efendim deyip geçeceğiz mecburÇünkü bitli ve kıvırcık saçlarımı taradığım tarakla yapmıştım