Aslında çok güzel, demek sana öyle grliyorYok kuzum ya ben o işlere girince biraz panik oluyorum bu yarışmada bile hiç istediğim gibi olmuyor niyeyse heyecan yapıyorum sonra sinirli oluyorum yapamadığım için garip bi ruh hali benimki
Haline şükret. Beterin beteri varHâlâ 4 oyum var,hemen bana oy atın yoksa terör estiririm burda hain kadınlar
Yani aman aman yemekler yapan biri olsam belki yapardım da değilim ne yazıkki evin titiz annesinin mutvağa asla sokmadığı kızıydım ne öğrendiysem evlendikten sonra işteYemeğe odaklan çevrenin dekorasyonu çok mühim değil
Ölmeden toprak attıÖyle ölmez füze at.
Taze fasillesin sen kendine gel canomHaline şükret. Beterin beteri var
Ne biliyim siz dedikten sonra sevindim ama ne yalan söyliyim hoşuma gittiAslında çok güzel, demek sana öyle grliyor
Sunumda diyorumYani aman aman yemekler yapan biri olsam belki yapardım da değilim ne yazıkki evin titiz annesinin mutvağa asla sokmadığı kızıydım ne öğrendiysem evlendikten sonra işte
Olsun 0 nedirTaze fasillesin sen kendine gel canom
Yemek kimin umrundaSunumda diyorum
Bak Çorbana değil sandalyenin bakıyorlar
Seni mutlu etmek için söylemedim canım,ciddiyim güzel gözüküyorNe biliyim siz dedikten sonra sevindim ama ne yalan söyliyim hoşuma gitti
Bende mi fasulye olacağımOlsun 0 nedirseni de göreceğiz birgün
Değil miYemek kimin umrunda
AynenBende mi fasulye olacağım
Zaten çoğunluk fasulyeler kalıyorduAynensana da 0 çekecekler bundan sonra en fasillesinden tarif ayıracaksın kendine
Hakikaten öyle oluyorduZaten çoğunluk fasulyeler kalıyordu
Açlıkla sınanmıyorum ben, ama susuzluk çekmesem de bünye kaldırmıyor geçen ay yaşadımlarımdan dolayı sanırım.Oruç tutmak zor elticim Allah kolaylık versin
Ben henüz oruca başlamadım. İlk gün saat üç gibi bozulduGeçen ay ilaç almıştım ağrım yoktu. Bu ay çoştu Oruç benide zorlayacak
Trip atarimOlsun 0 nedirseni de göreceğiz birgün
Alışkınım zatenHakikaten öyle oluyordu
Otursun oturduğu yerde, puan vermeyeceğim o çorbaya, pardon mamayaAyyy dur şimdi kafaya takacak