Kavga edelim istiyorne tür bi ekşın bekliyorsun sosyalcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavga edelim istiyorne tür bi ekşın bekliyorsun sosyalcim
herkes oruçtan çıkmış. kimsede kavga edecek enerji yokKavga edelim istiyor
Aynen öyleherkes oruçtan çıkmış. kimsede kavga edecek enerji yok
Hayırlı akşamlar elticim nasılsınHayırlı akşamlar
Değil mi yaBence bölüm rengimize uyumlu olsun diye yapmışGitmiş bebek maması gibi çorba yapmış konuşuyor ASSOSyal
Hiçbir şey yemeden doydum elticim. Ama böbreklerim beni bu 4 günde zorlamaya başladı. İftar sonrası içtiğim sular yetersiz geliyor sanırım.Hayırlı akşamlar elticim nasılsın
Zerdeçal ile mi o rengi yakaladı acabaDeğil mi yaBence bölüm rengimize uyumlu olsun diye yapmış
Oruç tutmak zor elticim Allah kolaylık versinHiçbir şey yemeden doydum elticim. Ama böbreklerim beni bu 4 günde zorlamaya başladı. İftar sonrası içtiğim sular yetersiz geliyor sanırım.
Bunlar harici iyiyim diyeyim.
Sen nasılsın elticim?
Ayyy dur şimdi kafaya takacakZerdeçal ile mi o rengi yakaladı acaba
Öyle ölmez füze at.Gitmiş bebek maması gibi çorba yapmış konuşuyor ASSOSyal
Bende bilmiyom ki beybine tür bi ekşın bekliyorsun sosyalcim
Neyyyy şike miiBu çorba niye bu kadar oy aldı kesin şike var
Yok kuzum ya ben o işlere girince biraz panik oluyorum bu yarışmada bile hiç istediğim gibi olmuyor niyeyse heyecan yapıyorum sonra sinirli oluyorum yapamadığım için garip bi ruh hali benimkiBitane yemek sayfası yada sunum sayfası açsan keşke canim
Ben attımHâlâ 4 oyum var,hemen bana oy atın yoksa terör estiririm burda hain kadınlar
Yemeğe odaklan çevrenin dekorasyonu çok mühim değilYok kuzum ya ben o işlere girince biraz panik oluyorum bu yarışmada bile hiç istediğim gibi olmuyor niyeyse heyecan yapıyorum sonra sinirli oluyorum yapamadığım için garip bi ruh hali benimki
Hahaaaahhaa kıvami da öyleydi yasomGitmiş bebek maması gibi çorba yapmış konuşuyor ASSOSyal
Ayy yok zerdecal koymadım, ben oricinal seviyom beybiZerdeçal ile mi o rengi yakaladı acaba