Ama çok güzel nevos, ben özellikle etrafındaki esyalara bakıyorum zektaninSunumda diyorum
Bak Çorbana değil sandalyenin bakıyorlar
Bende suya dayanamıyorum. Normalde çantamda hep su şişem oluyorAçlıkla sınanmıyorum ben, ama susuzluk çekmesem de bünye kaldırmıyor geçen ay yaşadımlarımdan dolayı sanırım.
Benimde 1-2 güne ara verme zamanım geliyor.
Ağrıların için dr arayışına girdin mi orada?
Attım aşağıdaÖyle ölmez füze at.
Aksiyon istiyordu alsın otursunOtursun oturduğu yerde, puan vermeyeceğim o çorbaya, pardon mamaya
İşte oyu azaltıyorAma çok güzel nevos, ben özellikle etrafındaki esyalara bakıyorum zektanin
Eppek dograyinca daha güzel oluyoOtursun oturduğu yerde, puan vermeyeceğim o çorbaya, pardon mamaya
Bu kadar basit bir çorbayı o hale nasıl getirdin. Zaten üstü de kabuk tutmuş muhallebi gibi duruyorHahaaaahhaa kıvami da öyleydi yasom
O yönden hiç düşünmemiştimİşte oyu azaltıyor
Beni özlediğini biliyorumÖlmeden toprak attıbu site kadın düşmanı dolu amaniiiiiiinnnnnn
Anaaa valla bildi, ben yağ yakana kadar üstü kabuk tuttugaribinBu kadar basit bir çorbayı o hale nasıl getirdin. Zaten üstü de kabuk tutmuş muhallebi gibi duruyor
Siz kaşındınız, alın size aksiyon
Yakın çekim daha iyi olabiliyorO yönden hiç düşünmemiştim
özlemişim, soğuk su iyi geldi yasomBeni özlediğini biliyorum
Benim fasilleliğim bitti bitiyor bu ay sonundaZaten çoğunluk fasulyeler kalıyordu
Bunlarda zamanla öğreniliyor işteYakın çekim daha iyi olabiliyorÇorba mesela üstten çekim iyi oluyor. Ya da hafif eğimli
Bak iyi denk gelmişBenim fasilleliğim bitti bitiyor bu ay sonunda
Yerime seni fasille yapacağız
Ağrıların dinse psikolojine de bir nebze rahatlama gelir canım.Bende suya dayanamıyorum. Normalde çantamda hep su şişem oluyor
Bayram sonu bakacağım. Ama psikolojim buna hazır değil
Afiyet olsun patroncumİftar geçsin dedim :)