- 28 Haziran 2011
- 59.491
- 150.087
Hareketlenmesin nazom böyle iyi1.gün çok ta hareketli olmuyordu zaten oylama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareketlenmesin nazom böyle iyi1.gün çok ta hareketli olmuyordu zaten oylama
Niye kiHareketlenmesin nazom böyle iyi
Geçen senelerde sahur kahvaltımın sonuncu olması geldi aklıma.O zor olabilir ama sahur tarifleri olabilir.
Bu yıl kesin bendeGeçen senelerde sahur kahvaltımın sonuncu olması geldi aklıma.
Hıhı görüyoruz oylamada. O değil de Zekta1 nın sandalyeleri çok hoş. Nereden aldın onları? Annemin balkonuna istiyorduk ondan.Bu yıl kesin bende
Canım teşekkür ederim trendyoldan aldım masa sandalye takım olarak ama tek sandalyede satılıyor link atabilirim istersenHıhı görüyoruz oylamada. O değil de Zekta1 nın sandalyeleri çok hoş. Nereden aldın onları? Annemin balkonuna istiyorduk ondan.
Evet link at üzerime. Bir kafede görmüştük bunlardan. Sert plastikti, indirip kaldırması da kolay olur demiştik. Sen memnun musun?Canım teşekkür ederim trendyoldan aldım masa sandalye takım olarak ama tek sandalyede satılıyor link atabilirim istersen
İlk geldiğinde böyle yaslandığımda sanki geriye gidip kırılacakmış gibi geldi ama sonra baya alıştık ve çok memnunum hiç sorun yaşamadım tek sorun çok toz tutuyor sürekli silmek gerek birde ben ekstra siyah oturma minderide aldım diğer türlü biraz rahatsız edebilirEvet link at üzerime. Bir kafede görmüştük bunlardan. Sert plastikti, indirip kaldırması da kolay olur demiştik. Sen memnun musun?
Çünkü sonuç böyle kalsınNiye ki
Ayyy bu ne efsane, canım inanılmaz zevklisin eşyalarından sunumundan belli oluyor
Siyah ve toz kısmı önemli, çünkü camlı balkonda duracak. Bunu söyleyeyim de sonra beynimi yemesin.İlk geldiğinde böyle yaslandığımda sanki geriye gidip kırılacakmış gibi geldi ama sonra baya alıştık ve çok memnunum hiç sorun yaşamadım tek sorun çok toz tutuyor sürekli silmek gerek birde ben ekstra siyah oturma minderide aldım diğer türlü biraz rahatsız edebilir
Canım çok teşekkür ederim fazla sade bi insanım aslında arada işte tutturuyorumAyyy bu ne efsane, canım inanılmaz zevklisin eşyalarından sunumundan belli oluyor
Bencede söylemelisin sonra ihale kalmasınSiyah ve toz kısmı önemli, çünkü camlı balkonda duracak. Bunu söyleyeyim de sonra beynimi yemesin.
Di mi ya çok güzel parçaları. İlk yarışmasından beri onu kesiyorum sinsirella gibi.Ayyy bu ne efsane, canım inanılmaz zevklisin eşyalarından sunumundan belli oluyor
Ayy çok sevindim böyle düşünmenize ya vallahiDi mi ya çok güzel parçaları. İlk yarışmasından beri onu kesiyorum sinsirella gibi.
Sunum gereclerin de çok hoşuma gidiyor canım, var burda öyle bir kaç kişi dahaCanım çok teşekkür ederim fazla sade bi insanım aslında arada işte tutturuyorum
Dimi katılıyorum hemsorellam, ağzımın suyu akarak akıyorum. Çok hoş parçalar birleştiriyor. Evin genelini aşırı merak ediyorum ama darlamak istemiyorumDi mi ya çok güzel parçaları. İlk yarışmasından beri onu kesiyorum sinsirella gibi.
Uyguna buldummu alıyorum hemen ^^ evet gerçekten çok güzel sunumlar yapanlar var sizlerinkinide çok beğeniyorum baya geliştirmişsiniz kendiniziSunum gereclerin de çok hoşuma gidiyor canım, var burda öyle bir kaç kişi daha
Evimin geneli çok beklenildiği gibi değil aslında arada instaya atıyorum kahve snapleri bakmak istersen takipleşebilirizDimi katılıyorum hemsorellam, ağzımın suyu akarak akıyorum. Çok hoş parçalar birleştiriyor. Evin genelini aşırı merak ediyorum ama darlamak istemiyorum