Umut etmekten başka şansımız yokİnşallah canım
Ama o kadar ev bir yılda nasıl yapılır bilmiyorumSadece benim oturduğum semtte 3 bin ev gitti
Amin inşallahUmut etmekten başka şansımız yok
Yıkım büyük. 1 yıl, 2 yıl yapılsın da biran önceçadırda kalanlar için de çok zor. Şehir dışına gidenler içinde çok zor. Allah yardımcınız olsun.
Kira yardımı yattı mı?
Günaydın çicemm çok sağol dikişler alındı 2 hafta sonra gene kontroller olacakGeçmiş olsun gül goncam
Amin inşallah
Hayır yatmadı ikinci kira geliyor
Geçmiş olsun ablacımGünaydın çicemm çok sağol dikişler alındı 2 hafta sonra gene kontroller olacak
Çok sağol mavişimGeçmiş olsun ablacım
Geçmiş olsun ablacımGünaydın çicemm çok sağol dikişler alındı 2 hafta sonra gene kontroller olacak
Çok sağol nevoşum,sen nasılsın iyimisinGeçmiş olsun ablacım
İyiyim ablacım sağ olÇok sağol nevoşum,sen nasılsın iyimisin
Allah kurtarsın beybisumSarıya bugünde doyduk elhamdülillah
Hep iyi olalım nevoşcum sağol,bende aynı işte hatfayada kızçem ve minnoş cadı geliyor ben gelmem demiş haspa yaaaİyiyim ablacım sağ ol
Sen nasılsın
Cadıya bak sen maşallahHep iyi olalım nevoşcum sağol,bende aynı işte hatfayada kızçem ve minnoş cadı geliyor ben gelmem demiş haspa yaaa
Yaaa yerim SapşikHep iyi olalım nevoşcum sağol,bende aynı işte hatfayada kızçem ve minnoş cadı geliyor ben gelmem demiş haspa yaaa
Aynen nevosum beklemenin gereği yokÇorba yapacaklara yazdım yapmayacaklar oylama olsun bitsin bu yarışma
Adet yerini bulsunÇorba yapacaklara yazdım yapmayacaklar oylama olsun bitsin bu yarışma
ÖyleAdet yerini bulsun
Yeni yarışmalarda buluşmak üzere, yeniler iyi gelsin hepimize nevoşumÇorba yapacaklara yazdım yapmayacaklar oylama olsun bitsin bu yarışma