- 28 Haziran 2011
- 59.515
- 150.128
Allah büyük be canocum, takılıyorum benRabbim nasip eder inşallah en kısa sürede canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah büyük be canocum, takılıyorum benRabbim nasip eder inşallah en kısa sürede canım benim
Bende yaprak çıkardım sende görünce. Bana kim yardım edecek
Bende çıkayım bana yardıma gelin
İmece usulü yapsak hızlı biterdi
Hadi hepimiz dökelim ortaya canonun dediği gibi yapacağukben gidip biraz yaprak daha cikarayimRamazanda yaprak mi sarılır yaw oturun yerinize
iyi geceleriyi gecelerrr
Günaydın sarı liram,civcivim,Cumhuriyet altinimGünaydın
Günaydın aşkomGünaydın
Sarıya bugünde doyduk elhamdülillahGünaydın sarı liram,civcivim,Cumhuriyet altinim
Çok şükürSarıya bugünde doyduk elhamdülillah
Ramazan topiğide sararmışÇok şükür
Millet kaçacakRamazan topiğide sararmış
Olabilir mi evetMillet kaçacak
Ne güzel zamanla herşey yoluna girecek inşallah. Eşin ne yaptı nevoş?Malatya'dan misafirimiz varÜlkenin ortasında oturmak böyle bir şey oluyorBuradan geçen bize uğrayacak
İnşallah canımNe güzel zamanla herşey yoluna girecek inşallah. Eşin ne yaptı nevoş?
Ay hadi inşallah öyle olsun. Bundan sonraki hayatınız çok güzel geçer. Ne güzel umutlu olmasıİnşallah canım
Eşim Malatya'daAraba hafta sonu çıktı. Araba olunca biraz rahat hareket ediyor. Arada bahçeye Kayınvalidemlere gidiyor. Diğer zamanlar karakolun yanındaki okulda kalıyor.
O çok umutlu bir buçuk yıla evler yapılacak geri döneceğiz diye umuyor. Umarım
İnşallah canımAy hadi inşallah öyle olsun. Bundan sonraki hayatınız çok güzel geçer. Ne güzel umutlu olması
Yapılacak mecbur, sözler verildi. O kadar insan mağdur
Herşey birbir yoluna girecek. Biraz zaman, biraz sabır