Sponsor gelince onların kriterlerine göre yarışma yapıyoruz ve ödülü onlar gönderiyor.Bu sponsor ney kiiii
Eski cazibem olsa bağlardım ben o işi de benden geçti artıkahshsjjsjsjshFirmalarla görüş bize sponsor olsunAma sadece hediye yetmiyor. Foruma ödeme yapmalı
Aynen bulamazlarBizim gibi sunum yapanı nerde bulacakkendileri kaybetti
Amin canım,niyetim olunca inşallah denk gelir iyi bir adamAllah gönlüne göre versin inşallah
Sende hala iş varEski cazibem olsa bağlardım ben o işi de benden geçti artıkahshsjjsjsjsh
Bi bilsen… Biz de göz kanatan sarının meraklısı değildik ama işteBu sponsor ney kiiii
İnşallah canımAmin canım,niyetim olunca inşallah denk gelir iyi bir adam
Bu hediyeler çok güzel mi, ona göre sunum dersi alacam avsksmddBi bilsen… Biz de göz kanatan sarının meraklısı değildik ama işte
Bu işi bağlarsam bana da tik gelir mi acaba lütfen gelsin pilizzzzSende hala iş var
Sen hele bir katil, hepsi cokzelBu hediyeler çok güzel mi, ona göre sunum dersi alacam avsksmdd
Bize niye gelmiyor,Bursaliyiz diye mi ?Bu işi bağlarsam bana da tik gelir mi acaba lütfen gelsin pilizzzz
Elliikinci Pınar Beyaz’ım yeni bitti var sen düşün.Bu hediyeler çok güzel mi, ona göre sunum dersi alacam avsksmdd
Pınar daha önce çok sponsor oldu.Bu hediyeler çok güzel mi, ona göre sunum dersi alacam avsksmdd
Benimkini sana vereyimBu işi bağlarsam bana da tik gelir mi acaba lütfen gelsin pilizzzz
İyi ,merhametli ,sadık hayirli ,azda zengünAmin canım,niyetim olunca inşallah denk gelir iyi bir adam
Sponsor bin pişman.Elliikinci Pınar Beyaz’ım yeni bitti var sen düşün.
Benimkini sana vereyim
Çok zengin olsun kızİyi ,merhametli ,sadık hayirli ,azda zengünbirisi çıksın karşına inşallah kuzucum