İkisine katılmışsın. Ama bak sofranın nasıl tanıyorumNevoş çıktıkça çıkıyor, yapmadın diyorsun bir de
O dönem pek kimse yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisine katılmışsın. Ama bak sofranın nasıl tanıyorumNevoş çıktıkça çıkıyor, yapmadın diyorsun bir de
Muhakkak görecektin.İlla hatırlatan birşey olacak. Daha güzelleri senin olsun Nevoşum.Önemli olan tabak değil tabağın içindekileri sağlıkla, huzurla yemek.Tabaklarım
Demiştim sanki sana atınca. Su böreğini görünce garibimin yüzüne bakmamıştım gibi hatırlıyorum. Bir de Nana da lavaş yapmıştı ama aynı listede mi emin olamadım.O daha iyi olurmuş
Canım zaten her şey bir şeyi hatırlatıyor. Akşam perinin şarjın taktım kafam bozulduO gece şarjım azdı aman sabah takarım demiştimİki gün elektrik yoktu rezil olduk. Kimse telefonunu az şarj etmesin. Her an her şey oluyorMuhakkak görecektin.İlla hatırlatan birşey olacak. Daha güzelleri senin olsun Nevoşum.Önemli olan tabak değil tabağın içindekileri sağlıkla, huzurla yemek.
Doğrudur canımDemiştim sanki sana atınca. Su böreğini görünce garibimin yüzüne bakmamıştım gibi hatırlıyorum. Bir de Nana da lavaş yapmıştı ama aynı listede mi emin olamadım.
Amoon kıyamam kuzulara korkmuslarManitalar değilde oğlanlar kovaladı bu gece sağolsunlar. Bi biri geldi bi biri.
Gök gürlüyor anne, yağmur yağıyor anne, şimşek çakıyor anne
Elalis vardı, retro hipo, alimiyon, sabır şükür dua, saydıkça aklıma geliyor aslında vardı bayağı.İkisine katılmışsın. Ama bak sofranın nasıl tanıyorum
O dönem pek kimse yoktu
Aynen onlar vardı.Elalis vardı, retro hipo, alimiyon, sabır şükür dua, saydıkça aklıma geliyor aslında vardı bayağı.
Anladım neden dün öyle yazdigini zaten abla canımın içi Rabbim korusun dediğin gibi artık herşeye hazirlikli bir şekilde davranacagiz nezaman ne olacağını bilemeyiz.Canım zaten her şey bir şeyi hatırlatıyor. Akşam perinin şarjın taktım kafam bozulduO gece şarjım azdı aman sabah takarım demiştimİki gün elektrik yoktu rezil olduk. Kimse telefonunu az şarj etmesin. Her an her şey oluyor
Depremden önce ben de azalana kadar takmıyordum. Şimdi azalmasını beklemiyorum o sebepten.Canım zaten her şey bir şeyi hatırlatıyor. Akşam perinin şarjın taktım kafam bozulduO gece şarjım azdı aman sabah takarım demiştimİki gün elektrik yoktu rezil olduk. Kimse telefonunu az şarj etmesin. Her an her şey oluyor
Günaydın sarı çiyanlarımmmmm
Günaydın canımO şarj 50 den aşağıya düşmeyecekAnladım neden dün öyle yazdigini zaten abla canımın içi Rabbim korusun dediğin gibi artık herşeye hazirlikli bir şekilde davranacagiz nezaman ne olacağını bilemeyiz.
Günaydın ablammm
Yok artık, ona da ayrı bir isim vermezsin yaa. Ayrıca o bizim evde hiç artmayan bir şey. Artsa bile gün içinde ilk karın acıkmasında ekmeğin arasına konup yenir.Bildiğin patlıcan, biber kızartma. Üstüne domatesli sos. Yapmışsındır ama şakşuka dememişsindir. Yarışma için yapmıştım ben. Tarifi görünce demiştim bu bildiğin anam babam usulü kızartma diye
Kesinlikle abla gel bir sarılayım gelGünaydın canımO şarj 50 den aşağıya düşmeyecek
Bekleme canımDepremden önce ben de azalana kadar takmıyordum. Şimdi azalmasını beklemiyorum o sebepten.
Beni deli etmeyinKesinlikle abla gel bir sarılayım gel
Hep öyledirYok artık, ona da ayrı bir isim vermezsin yaa. Ayrıca o bizim evde hiç artmayan bir şey. Artsa bile gün içinde ilk karın acıkmasında ekmeğin arasına konup yenir.
Günaydın parem
Sosyal medya çok harcıyor, hemen azalıyorGünaydın canımO şarj 50 den aşağıya düşmeyecek