- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Hayırlı geceler CanomGece gece çok güldüm. Cümleten iyi geceler sabah okul var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler CanomGece gece çok güldüm. Cümleten iyi geceler sabah okul var
Neti yoktur belkiSabah bana mesaj yazmıştıDiğer çiroz ASSOSyal nerede?
Darısı Cif’lerin başınaBenim dolapta son bir tane kalmıştı
Peki Cif ile nasıl sponsor yarışması yapacağız, onun da fotisi çekilecek mi?Darısı Cif’lerin başına
UmarımDarısı Cif’lerin başına
Ben Pınar’dan başka hiçbir sponsor yarışmasına katılmadım. Fairy falan vardı galiba bir ara. Onlarda ne yapılıyordu sen bilirsinPeki Cif ile nasıl sponsor yarışması yapacağız, onun da fotisi çekilecek mi?
İşte, ben o ara yoktum, o yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu.Ben Pınar’dan başka hiçbir sponsor yarışmasına katılmadım. Fairy falan vardı galiba bir ara. Onlarda ne yapılıyordu sen bilirsin
Tasarruflu sofra hazırlamıştık. Kalan yemeklerin dönüşümü gibiGörseller bana geliyordu. Gizli oylama yapıyorduk.Ben Pınar’dan başka hiçbir sponsor yarışmasına katılmadım. Fairy falan vardı galiba bir ara. Onlarda ne yapılıyordu sen bilirsin
Tasarruflu sofrayı ben hayatta beceremem. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum sjsjjsjTasarruflu sofra hazırlamıştık. Kalan yemeklerin dönüşümü gibiGörseller bana geliyordu. Gizli oylama yapıyorduk.
Kalan pilavdan yayla çorbası gibi mi yani?Tasarruflu sofra hazırlamıştık. Kalan yemeklerin dönüşümü gibiGörseller bana geliyordu. Gizli oylama yapıyorduk.
Kalan şakşukadan güveç de mi yapamazsın?Tasarruflu sofrayı ben hayatta beceremem. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum sjsjjsj
Hayatında hiç şakşuka yapmayan ben…Kalan şakşukadan güveç de mi yapamazsın?
Valla cano benim eski tel öyleydi ya valla suanki nimetmiş ne çekmişim eskisinde buda görüntü olarak matah bişi değil ama şarj yönünden iyiNe dayanıklı bataryası varmış. Benim tel %2 yken çoktan kapanmıştı
Mantilari kadar dayanıklı
Siz varyaaaaaa laflara bakGüzeldi
Birde elticim ne canı varSilindir gibi geçeriz üstünden
Gicikmisin sennnnTest edildi ve onaylandı
Değil mi, pis çiroz
Bir sen bir ben işi tamamdır
Tek bacağım onun toplam kilosundan fazla olabilir
Yavaş gelin tek tek kurban olurum7 kg aldım, tek başıma yeterim elticim. Sen yorma kendini.