- 24 Eylül 2018
- 97.472
- 293.039
CancağızımHayırlı günler herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CancağızımHayırlı günler herkese
Alıştım canım zaten küçük bir şehirCanım
Nasıl gidiyor toparlanma işleri, çevreye alışmaya başlamışsındır.
Çok şükürHamdolsun Canom iyiyim.
Sen nasılsın?
Umarım doğrudur aşkom
Şimdi denk geldi, bence de böyle olmalı,insallah aşkomUmarım doğrudur aşkom
Sanmıyorum ama nasipŞimdi denk geldi, bence de böyle olmalı,insallah aşkom
İnşallah diyelimSanmıyorum ama nasip
aa allah rahmet eylesin
ah ayşom cok uzuldum rabbim hayırlı karar aldırmayı nasip etsın belkı yanılmıslardır bu son test ınsallah gzel sonuc gelırÇok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadan Çok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
Geçmiş olsun, çok üzüldüm ,Allah diğer çocuğuna, sizlere uzun ömürler versinÇok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadan Çok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
Çok sevindim canım alışmanıza inşallah hepiniz için her şey bundan sonra çok iyi olurAlıştım canım zaten küçük bir şehir
Ufak tefek eksikler var. Bugün abim geliyor. Sağ olsun o çok destek oluyor. Senin için yapıyorum diyor. Ben bir şey almadım çoğu şeyi o hallediyor.
Kızlar alıştı. Emir kolay alışamıyor. Oda alışacak inşallah
İnşallah canım benimÇok sevindim canım alışmanıza inşallah hepiniz için her şey bundan sonra çok iyi olur
geçici bir dünyaya çok anlam yüklüyoruz maalesef.Bu dünya ne kadar boş ne kadar anlamsizmis
ah ayşom cok uzuldum rabbim hayırlı karar aldırmayı nasip etsın belkı yanılmıslardır bu son test ınsallah gzel sonuc gelır
Teşekkür ederim kızlar, amin inşallahGeçmiş olsun, çok üzüldüm ,Allah diğer çocuğuna, sizlere uzun ömürler versin
Nasılsın Cancağzım?Cancağızım
Allah razı olsun abindenAlıştım canım zaten küçük bir şehir
Ufak tefek eksikler var. Bugün abim geliyor. Sağ olsun o çok destek oluyor. Senin için yapıyorum diyor. Ben bir şey almadım çoğu şeyi o hallediyor.
Kızlar alıştı. Emir kolay alışamıyor. Oda alışacak inşallah
Rabbim iyilikten düşürmesin, daim olsun inşallah Canom.Çok şükür
Bende iyiyim canım