Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Canım🥰♥️

Nasıl gidiyor toparlanma işleri, çevreye alışmaya başlamışsındır. :KK60:
Alıştım canım zaten küçük bir şehir🥰
Ufak tefek eksikler var. Bugün abim geliyor. Sağ olsun o çok destek oluyor. Senin için yapıyorum diyor. Ben bir şey almadım çoğu şeyi o hallediyor.
Kızlar alıştı. Emir kolay alışamıyor. Oda alışacak inşallah 🥰

Screenshot_20230301_150641_Instagram.jpg Nevreste Nevreste aşkom🤔

Çok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadan 🤦🏻‍♀️ Çok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
ah ayşom cok uzuldum rabbim hayırlı karar aldırmayı nasip etsın belkı yanılmıslardır bu son test ınsallah gzel sonuc gelır

Çok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadan 🤦🏻‍♀️ Çok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
Geçmiş olsun, çok üzüldüm ,Allah diğer çocuğuna, sizlere uzun ömürler versin 🙏

Ufak tefek eksikler var. Bugün abim geliyor. Sağ olsun o çok destek oluyor. Senin için yapıyorum diyor. Ben bir şey almadım çoğu şeyi o hallediyor.
Çok sevindim canım alışmanıza 😊 inşallah hepiniz için her şey bundan sonra çok iyi olur 🙏🥰

Allah razı olsun abinden 🤲🏻

Çok sevindim alışmanıza, ne kadar çabuk hayata dönerseniz o kadar çabuk toparlarsınız inşallah.🤲🏻♥️😘🥰

X