- 24 Eylül 2018
- 97.472
- 293.035
Hava kapalı ve serin ama yağmıyor, barajlar kuruduBurası bayağı sıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava kapalı ve serin ama yağmıyor, barajlar kuruduBurası bayağı sıcak
Buraya yaz geldiBu yıl kurak olacak.Hava kapalı ve serin ama yağmıyor, barajlar kurudu
25 günlük suyumuz kalmış asko dün yağmaya çalışıyor, bildiğin spreyle su sıkılıyor gibi,1 saat yol yürüdüm,saçım ıslanmadıBuraya yaz geldiBu yıl kurak olacak.
Dün akşam geldim eve ysocum.
Çok teşekkürler sağol bulcacım.HanimKelesimiGetir abla Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
HanimKelesimiGetir başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
HanimKelesimiGetir Başınız sağ olsun abla
Başınız sağ olsunÇok teşekkürler arkadaşlar sağolun,salı günü defnettik,acı çekmedi en azından tek teselli bu oldu hepimiz için,yaşıda vardı zaten pazartesi sabahıda beyin ölümü olmuş akşamındada haberi aldık.
Sonumuz hayır olsun25 günlük suyumuz kalmış asko dün yağmaya çalışıyor, bildiğin spreyle su sıkılıyor gibi,1 saat yol yürüdüm,saçım ıslanmadı
Allah rahmet eylesin ablacımÇok teşekkürler arkadaşlar sağolun,salı günü defnettik,acı çekmedi en azından tek teselli bu oldu hepimiz için,yaşıda vardı zaten pazartesi sabahıda beyin ölümü olmuş akşamındada haberi aldık.
Çok sağol nevoşcum kurtuldu en azından sonrası çok or olacaktı.Allah rahmet eylesin ablacım
Çok sağol teşekkürler.Başınız sağ olsun
Çok aminSonumuz hayır olsun
Tekrar tekrar gecmiş gitmiş bitmiş olsun güzel ülkemize.Nevşehir 'deyim canım
Yerleştik şükürAma benim korkular geçmiyor
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun abla.Çok teşekkürler arkadaşlar sağolun,salı günü defnettik,acı çekmedi en azından tek teselli bu oldu hepimiz için,yaşıda vardı zaten pazartesi sabahıda beyin ölümü olmuş akşamındada haberi aldık.
Sakin ol Yer, dur diyelim sarsıntı olursa, denicem, toprakla konuşcam Peygamberimiz sav gibi.Depremler dursun yeter
Allah razı olsun canım benim manevi desteğiniz çok değerliTekrar tekrar gecmiş gitmiş bitmiş olsun güzel ülkemize.
Yardimimiz dokunursa haber edin canım, orda direkt tanıdığım yok ama başka tanıdıklar (arkadaşın arkadaşı gibi) denk gelebilir bir şey lazım olursa.
Hep aklimdasiniz, acınız acımız.
Güzel şeyler konuştuk paylaştık forumda, hoş vakitler geçirdik. Her zaman yardıma hazırız. Yalniz degilsiniz.
Başınız sağ olsun gül goncam,Allah yerinde dinlendirsin inş. Geride kalanlara sabir versinÇok sağol nevoşcum kurtuldu en azından sonrası çok or olacaktı.
Amin çok sağol canım benimBaşınız sağ olsun gül goncam,Allah yerinde dinlendirsin inş. Geride kalanlara sabir versin
Umutla bekliyoruzçorba yapan yok herhalde halen
Aynen bekliyoruzçorba yapan yok herhalde halen