Nevşehirliler tam Anadolu insanıdırlar. sıcak, misafirperver, yardımsever vs. o anlamda sıkıntı çekmezsin. senin için moral olmuş çok sevindim :)Nevşehir halkına bayıldımNereye gitsek yardım ediyorlar Çok güler yüzlü iyi insanlar
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesineArayan arayana
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel
Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştukPsikolojisi hiç iyi değil
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu
İnşallah aşkomBurası size çok iyi gelecek bence ,çok amin
Allah razı olsun canım benimNevşehirliler tam Anadolu insanıdırlar. sıcak, misafirperver, yardımsever vs. o anlamda sıkıntı çekmezsin. senin için moral olmuş çok sevindim :)
canım neler yaşadınız, nelere tanık oldunuz... psikolojisinin bozuk olması çok normal. Rabbim yardım etsin
Çok sevindim aşkomİnşallah aşkom
Ya Türk Telekom çalışanları bile beni arıyor. Çocuklara otobüs kartı çıkarmaya gittik. Orada kızlara bu dönemlik dershane ayarladılar. Yani ilgiyi anlatamam
İnşallah aşkomÇok sevindim aşkomYavaş yavaş her şey düzeliyor, güzelleşiyor
Çok teşekkür ederimNevreste çok geçmiş olsun , yeni gördüm, yoğunluktan fazla giremiyorum. Felaketi yaşayalar için hafızalardan silinmeyecek zamanlar malesef, okulumuza gelen misafir öğrencilerimizin psikolojileri çok kötü ,yaşadıklarını anlatmak istiyorlar sürekli
Allah razı olsun canım benimRabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Kaldığımız otelde çok iyi çalışanlar çok ilgili
Seninde şu süreçte desteğini unutmayacağım
başınız saolsun canım. kolay değil yaşananlar. maddi manevi olarak herkesin bir kaybı, zararı oldu mutlaka. büyük bir travmaydı yaşananlar. dayanamadı demek kiÇok teşekkür ederim
Bizde öyleyizHala çok korkuyoruz. Gece uyuyamıyorum. Dün sabaha kadar oturdum
Deprem haberlerini görmeye tahammül edemiyorum.
Bugün bir yakınım üzüntüden olduğunu düşünüyoruz vefat etti
İnsanlar yıllarca çabalayıp aldığı mal ve mülklerini kaybetmekten üzüntü duyuyorlar. Özellikle yaşlılar
Ben şükrediyorum. Çok şükür sevdiklerim hayatta
Rabbim kimseye yaşatmasın
Teyzemin kocası hemde annemin teyzesi oğlu oluyordu. 72 falandı. Hastalıkları vardı. Ama o korku, evlerinin ağır hasar görmesi, ortada kalma duygusu onu çok üzmüştübaşınız saolsun canım. kolay değil yaşananlar. maddi manevi olarak herkesin bir kaybı, zararı oldu mutlaka. büyük bir travmaydı yaşananlar. dayanamadı demek kiyaşlı mıydı?
İşte yaşlılar öyle bakmıyor. Ortada kalmış gözü ile bakıyorlar,aslına bakarsan sonuçta elinde kalanlara bakacaksın. en kıymetliler elindeyse çok şükürdiyeceksin. ailen, en kıymetlilerin kaybolup evin, eşyan kalsaydı hiç ama hiçbir kıymeti olmazdı.
Allah rahmet eylesin canım. çok üzücü gerçektenTeyzemin kocası hemde annemin teyzesi oğlu oluyordu. 72 falandı. Hastalıkları vardı. Ama o korku, evlerinin ağır hasar görmesi, ortada kalma duygusu onu çok üzmüştüBugün kalbi dayanamadı. Ankara'ta giderken yolda vefat etmiş. Bizde gidemiyoruz zor geldik zaten Böyle ölümde zor
İnşaallah canım aminAllah rahmet eylesin canım. çok üzücü gerçektenmekanı cennet olsun
Yaaa nevos bak herşey çok güzel olacakNevşehir halkına bayıldımNereye gitsek yardım ediyorlar Çok güler yüzlü iyi insanlar
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesineArayan arayana
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel
Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştukPsikolojisi hiç iyi değil
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu
Canım nevosum başınız sağ olsun, rabbim daha iyi günler göstersin inş artıkÇok teşekkür ederim
Bizde öyleyizHala çok korkuyoruz. Gece uyuyamıyorum. Dün sabaha kadar oturdum
Deprem haberlerini görmeye tahammül edemiyorum.
Bugün bir yakınım üzüntüden olduğunu düşünüyoruz vefat etti
İnsanlar yıllarca çabalayıp aldığı mal ve mülklerini kaybetmekten üzüntü duyuyorlar. Özellikle yaşlılar
Ben şükrediyorum. Çok şükür sevdiklerim hayatta
Rabbim kimseye yaşatmasın
İnşaallah canımYaaa nevos bak herşey çok güzel olacakbelki ameliyatını burda olmak nasip olacak. Mükemmel bir doktor bulacaksın
Amin inşaallah canım benimCanım nevosum başınız sağ olsun, rabbim daha iyi günler göstersin inş artık