Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Nevşehirliler tam Anadolu insanıdırlar. sıcak, misafirperver, yardımsever vs. o anlamda sıkıntı çekmezsin. senin için moral olmuş çok sevindim :)
canım neler yaşadınız, nelere tanık oldunuz... psikolojisinin bozuk olması çok normal. Rabbim yardım etsin

Allah razı olsun canım benimRabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Kaldığımız otelde çok iyi çalışanlar çok ilgili
Seninde şu süreçte desteğini unutmayacağım

Çok teşekkür ederim
Bizde öyleyizHala çok korkuyoruz. Gece uyuyamıyorum. Dün sabaha kadar oturdum
Deprem haberlerini görmeye tahammül edemiyorum.
Bugün bir yakınım üzüntüden olduğunu düşünüyoruz vefat etti
İnsanlar yıllarca çabalayıp aldığı mal ve mülklerini kaybetmekten üzüntü duyuyorlar. Özellikle yaşlılar
Ben şükrediyorum. Çok şükür sevdiklerim hayatta
Rabbim kimseye yaşatmasın

başınız saolsun canım. kolay değil yaşananlar. maddi manevi olarak herkesin bir kaybı, zararı oldu mutlaka. büyük bir travmaydı yaşananlar. dayanamadı demek ki yaşlı mıydı?

başınız saolsun canım. kolay değil yaşananlar. maddi manevi olarak herkesin bir kaybı, zararı oldu mutlaka. büyük bir travmaydı yaşananlar. dayanamadı demek ki yaşlı mıydı?
Teyzemin kocası hemde annemin teyzesi oğlu oluyordu. 72 falandı. Hastalıkları vardı. Ama o korku, evlerinin ağır hasar görmesi, ortada kalma duygusu onu çok üzmüştüBugün kalbi dayanamadı. Ankara'ya giderken yolda vefat etmiş. Bizde gidemiyoruz zor geldik zatenBöyle ölümde zor

aslına bakarsan sonuçta elinde kalanlara bakacaksın. en kıymetliler elindeyse çok şükür diyeceksin. ailen, en kıymetlilerin kaybolup evin, eşyan kalsaydı hiç ama hiçbir kıymeti olmazdı.
İşte yaşlılar öyle bakmıyor. Ortada kalmış gözü ile bakıyorlar,

Allah rahmet eylesin canım. çok üzücü gerçekten mekanı cennet olsun

Yaaa nevos bak herşey çok güzel olacak belki ameliyatını burda olmak nasip olacak. Mükemmel bir doktor bulacaksın

Canım nevosum başınız sağ olsun, rabbim daha iyi günler göstersin inş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…