Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Dün okula kizi birakacaktim erken gittim ...kurstan bir arkadasla lafliyoruz o sira bir adam kızını birakti anaokulu kapisindan bende sasirdim ..normalde ogretmen 12:55den once almiyor ogrencileri .

bizde zaten o saati bekliyorduk ..kapilar falan acik olunca kiz da iceri girdi bizde ses etmedik ..

kiz iceri girdi adam gitti kiz ciglik cigliga aglarak geri dondu kimse yok diye..

okulumuza depremzede olarak gelen ogrencilerden biriymis ..yavrum nasil korktu ..babasini bagirarak çagırdık Allah tan duydu adam sesimizi ..

kızını sakinlestirdi gelir simdi arkadaslarin diye ..megerse benim kizin sinifindaymis ..

cocuklari tanistirdim birliktr oynayin dedim 3 ü birlikte iceri gittiler ...cocuklar yalniz kalamiyor

biz bilr oyleyiz evde

Başınız sağ olsun canım

Bende bu ay paket aldım
Neti dondurmuştum. Burada yeniden açtıracağım. Wifi olmadan olmuyor
Aynen abla wifi şart, inşallah herşey bir düzene otursun tekrar wifide bağlanır
Ne güzel ya manevi olarak bile insan huzurlu hisseder.Orda çok daha iyi olacaksınız inşallah abla çok iyi olacak çocuklar içinde
Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah abla başınız sağolsun

İnşallah canım benim Allah razı olsun

Nevreste canım yeni bir başlangıç yapmanıza çok sevindim, çok uzun sürüyor, kalbinin derinlerinde bir yerde hep kalıyor ama hafifliyor, etkisi azalıyor. Bizim yaşadığımız depremin üzerinden 24 yıl geçti, ilk zamanlar çok zordu, biz de evimizi bırakıp Kırklareliye taşınmıştık, lise 1e başlamıştım, yeni bir okul, yeni bir ortam ama bir kaç ay içinde alışmıştım, çalışmak, bir şeylerle meşgul olmak iyi geliyor. Bu deprem çok uzağımızda olmasına rağmen bizi de çok etkiledi, kaç gündür ruh gibiyim, hayatın tadı tuzu kalmadı bizim için de, bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ama zamanla bu yaşananların acısını da kalbimize gömüp yaşamayı öğreneceğiz

İnşallah canım

Çok geçmiş olsun abla rabbim şifa versin
Çok sağol bulcacım teşekkürler,durumu çok ta iyi değil açıkcası.
Gece olunca sıkıntı çöküyorBu korku ne zaman geçer acaba
Geçecek nevoşumda birazzaman alacak işte,herşey yoluna girecek bir zaman sonra,eşin oradamıdöndümü
Geçmiyor malesef
Sen nasılsın arkadaşım hataydamıydın sende.
İç anadolu halkı böyledir işte,hep destek olurlar,aranmak sormak bile ne kadar güzel baksana.
Bir tanıdık görmek bile ne kadar mutluluk verici o sıkıntıyı bile beraber yaşamak ortk duygular oluyor.

Yok Adıyaman ama biz ilcesindeyiz

Allah onlardan razı olsun …. Benim yerime de sevsinler sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…