- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.546
Başınız sağ olsun canımTeyzemin kocası hemde annemin teyzesi oğlu oluyordu. 72 falandı. Hastalıkları vardı. Ama o korku, evlerinin ağır hasar görmesi, ortada kalma duygusu onu çok üzmüştüBugün kalbi dayanamadı. Ankara'ya giderken yolda vefat etmiş. Bizde gidemiyoruz zor geldik zaten Böyle ölümde zor
Allah razı olsun canımBaşınız sağ olsun canım
Nevosum öyle deme,kısmet diyelimİnşaallah canım
Beni o masaya uzun süre kimse yatıramaz canım
Aynen abla wifi şart, inşallah herşey bir düzene otursun tekrar wifide bağlanırBende bu ay paket aldım
Neti dondurmuştum. Burada yeniden açtıracağım. Wifi olmadan olmuyor
Ne güzel yaNevşehir halkına bayıldımNereye gitsek yardım ediyorlar Çok güler yüzlü iyi insanlar
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesineArayan arayana
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel
Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştukPsikolojisi hiç iyi değil
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu
Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ablaTeyzemin kocası hemde annemin teyzesi oğlu oluyordu. 72 falandı. Hastalıkları vardı. Ama o korku, evlerinin ağır hasar görmesi, ortada kalma duygusu onu çok üzmüştüBugün kalbi dayanamadı. Ankara'ya giderken yolda vefat etmiş. Bizde gidemiyoruz zor geldik zaten Böyle ölümde zor
İnşallah canım benim Allah razı olsunAynen abla wifi şart, inşallah herşey bir düzene otursun tekrar wifide bağlanır
Ne güzel yamanevi olarak bile insan huzurlu hisseder.Orda çok daha iyi olacaksınız inşallah abla çok iyi olacak çocuklar içinde
Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ablabaşınız sağolsun
Belki görüşsen oraya nakil kaldırabilirsiniz Nevoş. Bazı durumlarda nakil olabiliyormuş.Bende bu ay paket aldım
Neti dondurmuştum. Burada yeniden açtıracağım. Wifi olmadan olmuyor
İnşallah canımNevreste canım yeni bir başlangıç yapmanıza çok sevindim, çok uzun sürüyor, kalbinin derinlerinde bir yerde hep kalıyor ama hafifliyor, etkisi azalıyor. Bizim yaşadığımız depremin üzerinden 24 yıl geçti, ilk zamanlar çok zordu, biz de evimizi bırakıp Kırklareliye taşınmıştık, lise 1e başlamıştım, yeni bir okul, yeni bir ortam ama bir kaç ay içinde alışmıştım, çalışmak, bir şeylerle meşgul olmak iyi geliyor. Bu deprem çok uzağımızda olmasına rağmen bizi de çok etkiledi, kaç gündür ruh gibiyim, hayatın tadı tuzu kalmadı bizim için de, bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ama zamanla bu yaşananların acısını da kalbimize gömüp yaşamayı öğreneceğiz
Çok sağol bulcacım teşekkürler,durumu çok ta iyi değil açıkcası.Çok geçmiş olsun abla rabbim şifa versin
Geçecek nevoşumda birazzaman alacak işte,herşey yoluna girecek bir zaman sonra,eşin oradamıdöndümüGece olunca sıkıntı çöküyorBu korku ne zaman geçer acaba
Sen nasılsın arkadaşım hataydamıydın sende.Geçmiyor malesef
İç anadolu halkı böyledir işte,hep destek olurlar,aranmak sormak bile ne kadar güzel baksana.Nevşehir halkına bayıldımNereye gitsek yardım ediyorlar Çok güler yüzlü iyi insanlar
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesineArayan arayana
Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştukPsikolojisi hiç iyi değil
Yok Adıyaman ama biz ilcesindeyizÇok sağol bulcacım teşekkürler,durumu çok ta iyi değil açıkcası.
Geçecek nevoşumda birazzaman alacak işte,herşey yoluna girecek bir zaman sonra,eşin oradamıdöndümü
Sen nasılsın arkadaşım hataydamıydın sende.
İç anadolu halkı böyledir işte,hep destek olurlar,aranmak sormak bile ne kadar güzel baksana.
Bir tanıdık görmek bile ne kadar mutluluk verici o sıkıntıyı bile beraber yaşamak ortk duygular oluyor.
Allah onlardan razı olsun …. Benim yerime de sevsinler siziNevşehir halkına bayıldımNereye gitsek yardım ediyorlar Çok güler yüzlü iyi insanlar