İyi olacağız inşallah ablacımMemleketi terk etiniz yani çok üzücü ya
Benim kızımda terk etti Adıyamanda oturan nasılsınız iyisindir inşallah
Umut var sadece
Yoksa iki gün sonra eve geçmek zorundayız. Battaniye den başka bir şeyimiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olacağız inşallah ablacımMemleketi terk etiniz yani çok üzücü ya
Benim kızımda terk etti Adıyamanda oturan nasılsınız iyisindir inşallah
Üzüldüm ya hepimize ümit her zaman var inşallah daha iyi oluruzİyi olacağız inşallah ablacım
Umut var sadece
Yoksa iki gün sonra eve geçmek zorundayız. Battaniye den başka bir şeyimiz yok
Olacağız inşallahÜzüldüm ya hepimize ümit her zaman var inşallah daha iyi oluruz
Çok geçmiş olsun abla rabbim şifa versinGünaydınlar hanımlar yengem yoğun bakımda beyinkanaması geçirdi kuzene gidecem bugün yarın gelicem uyutuyorlarmış doktor biraz kritik demiş yaşıda 90 fian yengemin.İnşallah kalıcı bir hasar bırakmaz vücutta.
Geçmiyor malesefGece olunca sıkıntı çöküyorBu korku ne zaman geçer acaba
Ooyyy maşaallahhhZaman kaybı canım sınava hazırlanmak istiyorlar
Aynen kuzumm bilmiyordum küçükler sanıyordumZaten son seneleri canım, isteyen gonderneyecek. Sınavda ikinci donemde olmayacak. 3 ay için okula gitmemeleri daha iyi bence
Çok güzel iki genç kızAynen kuzumm bilmiyordum küçükler sanıyordum
Yaaaaa maşaallahhh bahtı açık etsin rabbimÇok güzel iki genç kız
travmaydı yaşananlar... biraz zaman gerek canım. evinizi bir kurun, düzen oturtun herşey yoluna girecek kafan da daha rahat olacak.Gece olunca sıkıntı çöküyorBu korku ne zaman geçer acaba
İnşallah canımtravmaydı yaşananlar... biraz zaman gerek canım. evinizi bir kurun, düzen oturtun herşey yoluna girecek kafan da daha rahat olacak.
Ne yaptınız canım, ev için alışveriş falan yaptınız mı?İnşallah canım
Yarın bakacağız canımNe yaptınız canım, ev için alışveriş falan yaptınız mı?
Allah razı olsun canım benim hep beraber inşallahNevreste Ablaaammm hep iyi olun öpüyorum çoook
Bende bu ay paket aldımYine netim yooohhh selam merhaba birazdan güle güle
Burası size çok iyi gelecek bence ,çok aminNevşehir halkına bayıldımNereye gitsek yardım ediyorlarÇok güler yüzlü iyi insanlar
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesineArayan arayana
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel
Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştukPsikolojisi hiç iyi değil
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu