Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Nevşehir halkına bayıldım🤩🥰Nereye gitsek yardım ediyorlar🥰Çok güler yüzlü iyi insanlar🤗🤲
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesine🙈Arayan arayana🤗
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel🥰🥺

Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştuk🥺Psikolojisi hiç iyi değil🥺
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu🥰🥺
Nevşehirliler tam Anadolu insanıdırlar. sıcak, misafirperver, yardımsever vs. o anlamda sıkıntı çekmezsin. senin için moral olmuş çok sevindim :)
canım neler yaşadınız, nelere tanık oldunuz... psikolojisinin bozuk olması çok normal. Rabbim yardım etsin

Nevşehirliler tam Anadolu insanıdırlar. sıcak, misafirperver, yardımsever vs. o anlamda sıkıntı çekmezsin. senin için moral olmuş çok sevindim :)
canım neler yaşadınız, nelere tanık oldunuz... psikolojisinin bozuk olması çok normal. Rabbim yardım etsin
Allah razı olsun canım benim🤗Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın🤲
Kaldığımız otelde çok iyi çalışanlar çok ilgili🤗🥰
Seninde şu süreçte desteğini unutmayacağım🥺🤗

Nevreste çok geçmiş olsun , yeni gördüm, yoğunluktan fazla giremiyorum. Felaketi yaşayalar için hafızalardan silinmeyecek zamanlar malesef, okulumuza gelen misafir öğrencilerimizin psikolojileri çok kötü ,yaşadıklarını anlatmak istiyorlar sürekli
Çok teşekkür ederim 🤗🤲
Bizde öyleyiz🥺Hala çok korkuyoruz. Gece uyuyamıyorum. Dün sabaha kadar oturdum🥺
Deprem haberlerini görmeye tahammül edemiyorum.
Bugün bir yakınım üzüntüden olduğunu düşünüyoruz vefat etti🥺
İnsanlar yıllarca çabalayıp aldığı mal ve mülklerini kaybetmekten üzüntü duyuyorlar. Özellikle yaşlılar🥺
Ben şükrediyorum. Çok şükür sevdiklerim hayatta🥺
Rabbim kimseye yaşatmasın🤲

Çok teşekkür ederim 🤗🤲
İnsanlar yıllarca çabalayıp aldığı mal ve mülklerini kaybetmekten üzüntü duyuyorlar. Özellikle yaşlılar🥺
başınız saolsun canım. kolay değil yaşananlar. maddi manevi olarak herkesin bir kaybı, zararı oldu mutlaka. büyük bir travmaydı yaşananlar. dayanamadı demek ki :KK43: yaşlı mıydı?

başınız saolsun canım. kolay değil yaşananlar. maddi manevi olarak herkesin bir kaybı, zararı oldu mutlaka. büyük bir travmaydı yaşananlar. dayanamadı demek ki :KK43: yaşlı mıydı?
Teyzemin kocası hemde annemin teyzesi oğlu oluyordu. 72 falandı. Hastalıkları vardı. Ama o korku, evlerinin ağır hasar görmesi, ortada kalma duygusu onu çok üzmüştü🥺Bugün kalbi dayanamadı. Ankara'ya giderken yolda vefat etmiş. Bizde gidemiyoruz zor geldik zaten🥺Böyle ölümde zor🥺

aslına bakarsan sonuçta elinde kalanlara bakacaksın. en kıymetliler elindeyse çok şükür 🤲🏻 diyeceksin. ailen, en kıymetlilerin kaybolup evin, eşyan kalsaydı hiç ama hiçbir kıymeti olmazdı.
İşte yaşlılar öyle bakmıyor. Ortada kalmış gözü ile bakıyorlar,🥺

Teyzemin kocası hemde annemin teyzesi oğlu oluyordu. 72 falandı. Hastalıkları vardı. Ama o korku, evlerinin ağır hasar görmesi, ortada kalma duygusu onu çok üzmüştü🥺Bugün kalbi dayanamadı. Ankara'ta giderken yolda vefat etmiş. Bizde gidemiyoruz zor geldik zaten🥺Böyle ölümde zor🥺
Allah rahmet eylesin canım. çok üzücü gerçekten 😥 mekanı cennet olsun 🤲🏻

Nevşehir halkına bayıldım🤩🥰Nereye gitsek yardım ediyorlar🥰Çok güler yüzlü iyi insanlar🤗🤲
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesine🙈Arayan arayana🤗
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel🥰🥺

Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştuk🥺Psikolojisi hiç iyi değil🥺
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu🥰🥺
Yaaa nevos bak herşey çok güzel olacak 🥺🥰💜🍒🍒 belki ameliyatını burda olmak nasip olacak. Mükemmel bir doktor bulacaksın 🤲💜🥰🍒🍒😘

Çok teşekkür ederim 🤗🤲
Canım nevosum başınız sağ olsun, rabbim daha iyi günler göstersin inş artık 🥺🤲💜🍒😘😘

X