Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blue_Peri deprem olmuş konyada
Evet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten ,Rabbim korusun inşallah herkesi faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize4.3 olmuş. İnş hissetmediniz kuzum Blue_Peri
Ayyyy görüyormusunnn nelerle karşılaştın var bundada bir hayırrrNevşehir halkına bayıldımNereye gitsek yardım ediyorlarÇok güler yüzlü iyi insanlar
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesineArayan arayana
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel
Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştukPsikolojisi hiç iyi değil
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu
Amin kuzum rabbim hissettirmesin hic kimseyeEvet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten ,Rabbim korusun inşallah herkesi faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun canım.Evet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten ,Rabbim korusun inşallah herkesi faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahAllah razı olsun canım
Sağol canım ,valla psikolojikmen kötü etkiledi hepimizi .Sen nerde yasiyorsun canımGeçmiş olsun canım.
Sürekli sallanıyor gibiyim ben de arada artcilar ama diğer zamanlarda Da sallanıyor gibi oluyorum
Mersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladiSağol canım ,valla psikolojikmen kötü etkiledi hepimizi .Sen nerde yasiyorsun canım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusunMersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladi
Canım perişkommm iyi diyelim iyi olsun kıvamında şükür sen nasılsın balkupumASSOSyal Kuzuuum nasılsın
Bendede öyle valla kuzum aynı şükür. Rabbim hep iyi etsin bütün kötü seylerden muhafaza etsin hepimizi inşallah canımın içi lımmmmCanım perişkommm iyi diyelim iyi olsun kıvamında şükür sen nasılsın balkupum
Amiiinnn canım periskopellaammm, artık güzel günler göstersin hepimize inşallahBendede öyle valla kuzum aynı şükür. Rabbim hep iyi etsin bütün kötü seylerden muhafaza etsin hepimizi inşallah canımın içi lımmmm
Periskopellan yiiiir yiiiiir ponçikellam beniiiimAmiiinnn canım periskopellaammm, artık güzel günler göstersin hepimize inşallah
Gün gelsin delirelim gülelim eğlenelim, yiyelim birbirimiziiii periskooocannnnnPeriskopellan yiiiir yiiiiir ponçikellam beniiiim
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Balliskosu uzun zaman oldu konuşamadıkAllah razı olsun
Rabbim yardımcımız olsunMersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladi
Bugün çok dolu geçti canımBalliskosu uzun zaman oldu konuşamadık
Güzelce dinlen canım nevosum, rabbimin izniyle birşey olmaz.rabbim korusun inş gerçekten dinlenmen gerekiyor çünkü, hem beden hem ruhenBugün çok dolu geçti canım