Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Nevşehir halkına bayıldım🤩🥰Nereye gitsek yardım ediyorlar🥰Çok güler yüzlü iyi insanlar🤗🤲
Eski bir dostum buradan bir tanıdığına haber vermiş. Oda tüm sülalesine🙈Arayan arayana🤗
Yardım mühim değil hepsine söylüyorum. Hiçbir şey istemiyorum.
Ama manevi destekleri çok özel🥰🥺

Birde bugün merkezde Malatya'da bizim kursta çalışan kuran hocasıyla karşılaştık. Bir süre donduk konuşamadık. O hiç konuşamadı. Sonra arkadaşlardan numaramı almış,konuştuk🥺Psikolojisi hiç iyi değil🥺
Ama karşılaşmak bambaşka bir duyguydu🥰🥺
Ayyyy görüyormusunnn nelerle karşılaştın var bundada bir hayırrr 😍😍😍😍

Evet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten ☹️,Rabbim korusun inşallah herkesi🤲 faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize🤲
Amin kuzum rabbim hissettirmesin hic kimseye 🥺🤲

Evet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten ☹️,Rabbim korusun inşallah herkesi🤲 faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize🤲
Geçmiş olsun canım.

Sürekli sallanıyor gibiyim ben de arada artcilar ama diğer zamanlarda Da sallanıyor gibi oluyorum

Sağol canım ,valla psikolojikmen kötü etkiledi hepimizi .Sen nerde yasiyorsun canım
Mersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladi

Canım perişkommm iyi diyelim iyi olsun kıvamında şükür 🤷‍♀️🫣 sen nasılsın balkupum 🥰🤩😍🍒🍒🍒🍒😘
Bendede öyle valla kuzum aynı şükür. Rabbim hep iyi etsin bütün kötü seylerden muhafaza etsin hepimizi inşallah canımın içi 🍒 lımmmm 🤲😘😘❤️

Mersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladi
Rabbim yardımcımız olsun 🥺
Sabah çok erken kalktım bütün gün iş, temizlik ve dışarıdaki işlere koştırdum. Uykum var ama korkuyorum🥺

X