Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemegi yapiyorum suan, fotograf yaptim, nevrestecigime mesaj attim, he derse aciyorum konuyuSen tarifini al ,konu açmayı halletmek kolay mybiglove
Oh süper, kolay gelsinYemegi yapiyorum suan, fotografiert yaptim, nevrestecigime mesaj attim, he derse aciyorum konuyu
Yapa yapa o kadar gelişiyor ki insan ,sen bir başla zaten bağımlı olur ,hep katilirsinPek umudum yok guzel beceremedim fotolamayi ama ilk elin gunahsi olmaz
Buralardayım yoksa beni mi özledin?
Gel kız yaparsın sen bende uzun zamandır takip ediyordum ama yemek yapmaya yeni katıldım yani önce tarif al sonra yap onuKatilmak istiyorum ama nasil olcani hala anlamadim
Ahh keşke olsaydıPek umudum yok guzel beceremedim fotolamayi ama ilk elin gunahsi olmaz
evetttt özlemiş olamaz mıyımBuralardayım yoksa beni mi özledin?
Bizi ihmal ediyorsunBuralardayım yoksa beni mi özledin?
Arada gelip okuyorum kim nasıl neler yapıyor diye. Eğer atlayacağım bir konu varsa da atlıyorum ama bundan sonra her gün gelip saçmalayayım da görün o zaman kovsanız da gitmem.Bizi ihmal ediyorsun
İnsan annesinin hatrını sık sık gelip sormaz mı
Nasılsın? İnşallah çoook iyisindir.Bizi ihmal ediyorsun
İnsan annesinin hatrını sık sık gelip sormaz mı
Aaaa saçmalama olmazBiz genelde ciddi konular konuşuruzArada gelip okuyorum kim nasıl neler yapıyor diye. Eğer atlayacağım bir konu varsa da atlıyorum ama bundan sonra her gün gelip saçmalayayım da görün o zaman kovsanız da gitmem.
Çok iyiyimDaha daha iyi olacağımNasılsın? İnşallah çoook iyisindir.
Tamam size ayak uydurmaya çalışırım.sjsjdjdAaaa saçmalama olmazBiz genelde ciddi konular konuşuruz
Margaret Hale de artık gelip, neler oluyor bu aşağılık yerde demiyor
Aaaayyy parzon yerze diyecektimTamam size ayak uydurmaya çalışırım.sjsjdjd
Hala mı öğrenemedin?
Noooğluyor bu aşşağlık yerze diyeceksin!!!!
Dikkat et bi'da olmasınAaaayyy parzon yerze diyecektim
Beni özlemeyen ölsün deermişim.evetttt özlemiş olamaz mıyım