- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.576
Ahaaa sen de bendensin biz maşalı saçı diyoruz,karşı grup masalı,sacibihterin maşalı saçı anketi ne ayak bilen cevaplasın Please
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaaa sen de bendensin biz maşalı saçı diyoruz,karşı grup masalı,sacibihterin maşalı saçı anketi ne ayak bilen cevaplasın Please
Şimdi üye adından o anlaşılıyor başka anlamı da mı varmışAhaaa sen de bendensin biz maşalı saçı diyoruz,karşı grup masalı,saci
Verdim maşadan yana kullandımNick sahibi de bizden tabii,biz doğru anlayan tarafız,koş oy ver C A N O
doğrusu da oVerdim maşadan yana kullandım
Aksini söyleyen bizden değildirdoğrusu da o
İşte, nasil oluyorsa Bihter'in masalı, Saci kısmı da isim sanan varmış, anlamadık,50 kere de okusam Bihter demek maşalı saç demek olacakŞimdi üye adından o anlaşılıyor başka anlamı da mı varmış
Aksini söyleyen bizden değildir
Anketi açan arkadaşın kafası çok karışmışİşte, nasil oluyorsa Bihter'in masalı, Saci kısmı da isim sanan varmış, anlamadık,50 kere de okusam Bihter demek maşalı saç demek olacak
Sürekli etiket yapıp yandaş arıyor ama kazanacağızAnketi açan arkadaşın kafası çok karışmış
Tarif nerde yaptım dedin diyeli bekliyuzBurdayım
Yinede güzel fotolar çekersin üzme kendiniTarifimi yaptım pişince fotograflayacaktim ama misafir geldi o gitti diyene kadar açık hava kayboldu...
Ay inşallah...Yinede güzel fotolar çekersin üzme kendini
Derslerim var vaktim olmadı yüklerim inşallahTarif nerde yaptım dedin diyeli bekliyuz
Yapmak istediğin tarifi Nevreste ye özel mesaj ile yazıyorsun. Kimse almadıysa tarif senin oluyor. Belirlenmiş tarih aralığında yapıyorsun. Yaparken aşamaları fotoğraflıyorsunKatilmak istiyorum ama nasil olcani hala anlamadim
Konuyu nereye açacağımNevreste ye ozelden yaz