İnşallah Şuan tek dileğim oInşallah iyi çıkar sonuçların
Güzel söyledin ablaBence büyümek, eskimek güzeldir
Hele burada eskimek ayrı güzel
Güzel hayırlı sonuçların çıksın mavişim çok geçmiş olsun.Evet ablacım. 1 ay sonra çıkıyormuş sonucu
Aynen abla uzun ve dolu dolu geçiyorUzun sürüyor senin,dengeyi şaşırıyor tabi.
1,5 cm büyümüş bu arada.
İnşallah canım benimGüzel söyledin ablaburda olduğum sizleri tanidigim için çok şanslıyım iyi ki diyorum hep, ailem oldunuz inşallah hep beraber oluruz hiç eksilmeden
Sıkıntı aslında hemde yorucu olurAynen abla uzun ve dolu dolu geçiyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinBenimki hiç kolay geçmedi iğneyi ayarlayamadı 3 4 kere soktu çıkardıNefes aladım. Şuan biraz iyiyim. Kan aldılar sonuca göre çıkacağız
Diğer doktorlar gibi gel seni keseyim dediSağol ablacım
Sağol canım inşallah hastanedeyim
Sağol ablacım
Ne dedi doktor nevoş
Abla zaten kanım düşüktü şimdi ne oldu bilmemSıkıntı aslında hemde yorucu olur
Destekleyici hap filan veriyorlsrmı hiç.Abla zaten kanım düşüktü şimdi ne oldu bilmem
Allah kolaylık versin ablacım seninde sıkıntılar hiç bitmiyorYarın sabah yokum dişe gidecem randevum var 10'da orada olacam.
Yok ablaDestekleyici hap filan veriyorlsrmı hiç.
İnan bıktım bende nevoşcum bir bitse hayırlısıyla rahata erecem artık.Allah kolaylık versin ablacım seninde sıkıntılar hiç bitmiyor
İnşallah ablacımİnan bıktım bende nevoşcum bir bitse hayırlısıyla rahata erecem artık.
Demir ilacı yada kan yapıcı filan verseler belki faydası olur onlarında.Yok abla
Hiçbir çözümü yok. Ben kendi kafama göre aldım. Ondan 20 gün adetim kesilmediGüya kullanan herkesi adetten kesiyormuş
4,5 ay oldu artık bitsede kurtulsam diyom.İnşallah ablacım
Benim talasemi var oda kanı düşürüyor.Demir ilacı yada kan yapıcı filan verseler belki faydası olur onlarında.
Hayırlı sonuçlar görmeni dilerim canım.Benimki hiç kolay geçmedi iğneyi ayarlayamadı 3 4 kere soktu çıkardıNefes aladım. Şuan biraz iyiyim. Kan aldılar sonuca göre çıkacağız
FMF mi oluyor talasemiBenim talasemi var oda kanı düşürüyor.