İyi akşamlarİnşallah canım benim geçecek bunlardaben kaçtım iyi akşamlar görüşürüz
geçmiş olsun canımBirazdan çıkacam ayak parmağımda tırnak batması ve kalınmaş varya,bant takılacak tırnağa 1 ay kalacak bakalım iyi ilerlerse 2-3 ayda düzeliyormuş bakalım .
hariika görünüyorrrrr
inşallah iyi çıkar canım sonucun. sen urfanın ilçesindeydin değil mi?Gittim. Karaciğer biyopsisi dedi. Urfa ya sevk etti burda yapılmıyormuş. Gece yola çıkacağız
Geçmiş olsun canım. Geçmiş mesajlarına baktım neyin var diye. Bir şikayetim yoktu normalde değil mi? İnşallah sorun çıkmaz.Gittim. Karaciğer biyopsisi dedi. Urfa ya sevk etti burda yapılmıyormuş. Gece yola çıkacağız
Geçmiş olsun canımGittim. Karaciğer biyopsisi dedi. Urfa ya sevk etti burda yapılmıyormuş. Gece yola çıkacağız
Küçük çocuğu da var. Allah kolaylık versinGeçmiş olsun canımDaha yakında bir yer yok mu
Sen nasılsın canım. Tarif aldın mı kendineAynen öyleAmin
Şırnak’dayıminşallah iyi çıkar canım sonucun. sen urfanın ilçesindeydin değil mi?
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınSen nasılsın canım. Tarif aldın mı kendine
Sağol nevoşum. Doktor ilk Diyarbakır dedi. Bizde Urfa olsun dedik orayı biliyoruz da. Hastanede tanıdık da var. Eşim 3 gün izne çıktı bakalım. Otelde kalırızGeçmiş olsun canımDaha yakında bir yer yok mu
İdare eder işte. İyi diyelim iyi olsun.İyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Evet aldım
Allah iyilik versin canımİdare eder işte. İyi diyelim iyi olsun.
Acaba acaba ne aldın?
Sağol canım. 2021 den bu yana ferritin değerim 500 600 arası yüksek. Emar çekildimGeçmiş olsun canım. Geçmiş mesajlarına baktım neyin var diye. Bir şikayetim yoktu normalde değil mi? İnşallah sorun çıkmaz.
İnşallah Nevoşum.Allah iyilik versin canım
Her şey çok güzel olacak
Benim bile umudum var
Bilindik değil
Umut etmek zorundayızİnşallah Nevoşum.
Umutsuz olmuyor Nevoş.
İleride yapabilirsem ben de hiç yapılmamış bir tarif yapacağım.
anladım canım. öğretmen mi yoksa asker eşi miydin?Şırnak’dayım
İnşallah canım
Allah yardımcınız olsunSağol nevoşum. Doktor ilk Diyarbakır dedi. Bizde Urfa olsun dedik orayı biliyoruz da. Hastanede tanıdık da var. Eşim 3 gün izne çıktı bakalım. Otelde kalırız
Burda imkanlar çok kısıtlı
Rabbim yardımcınız olsun canımSağol canım. 2021 den bu yana ferritin değerim 500 600 arası yüksek. Emar çekildim
Sonucunda hemokromatozis şüphesi çıktı. Doktor biyopsi ile anlaşılır dedi
Aminanladım canım. öğretmen mi yoksa asker eşi miydin?
Allah yardımcınız olsun