- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
EfsaneGüsel olmuş denese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EfsaneGüsel olmuş denese
Elimden gelen bir şey yok ablaNereye kadar bekleyecen canısı bak sıkıntı oluyor senin içinde böyle beklemek.
Bende iyiyim sağol sabah dişe gittim doktor gelemedi perşembe sabahına kaldı,demin ayağım için gittim tırnakta sorun vardı bant takacaktı olması yapışmadı tampon koydu içine 1 ay bekleyecem böyle.
Recaaaaaa ediyommm yollarmısın banada ellerine saülık olsun harika olmuş
sanki zorla iltifat almamışım gibi utanmadan eklediğim emojiye bak.snshshshsEfsane
Yok cidden çok güzel olmuşsanki zorla iltifat almamışım gibi utanmadan eklediğim emojiye bak.snshshshs
İnşallah herşeyyoluna girerde sende atlatırsın bu durumu canımcım,çokta ihmale getirme bunuda.Elimden gelen bir şey yok abla
Rabbim şifa versin ablacım
Seni etiket yapacaktım simdiSelamınaleyküm kuşolaaaarrrr
karşı.Seni etiket yapacaktım simdi
Kesinlikle evetkarşı.
Gittim. Karaciğer biyopsisi dedi. Urfa ya sevk etti burda yapılmıyormuş. Gece yola çıkacağızC A N O naptin hastane işini?
Ellerine sağlık canımDün akşam pooça yaptım. Hamurun kabardığını görünce az kalsın ağlayacaktım.Eki Görüntüle 3245095
Çok geçmiş olsun Cano'mGittim. Karaciğer biyopsisi dedi. Urfa ya sevk etti burda yapılmıyormuş. Gece yola çıkacağız
Teşekkür ederim canım sen n’aptınÇok geçmiş olsun Cano'm
Teşekkür ederim.Ellerine sağlık canım
Rica ederim balım böbreklerde sıkıntı olsa vücudun şişer dedi ,test yapmadı amaTeşekkür ederim canım sen n’aptın
Çok şükür. Bundan sonrada bir sıkıntı çıkmaz inşallahRica ederim balım böbreklerde sıkıntı olsa vücudun şişer dedi ,test yapmadı ama
AmiiinÇok şükür. Bundan sonrada bir sıkıntı çıkmaz inşallah
İnşallah ablacımİnşallah herşeyyoluna girerde sende atlatırsın bu durumu canımcım,çokta ihmale getirme bunuda.
Çok sağol nevoşum geöecek bunlarda
İnşallah canım benim geçecek bunlarda ben kaçtım iyi akşamlar görüşürüzİnşallah ablacım