Amin hepimizin inşallahRabbim yardımcınız olsun canım
Nasıl bir hastalık diye baktım. Ama şüphesi demiş Dr. Hep kötüsü için hazırlıyor. Kaç kere ben hep bu sanmaları yüzünden korkuya kapıldım. Bizler hemen nete bakıp hepten kafamızı karıştırıyoruz. Hele bi git bakalım Dr ne diyecek.Sağol canım. 2021 den bu yana ferritin değerim 500 600 arası yüksek. Emar çekildim
Sonucunda hemokromatozis şüphesi çıktı. Doktor biyopsi ile anlaşılır dedi
Daha çok o iğneden korkuyorumNasıl bir hastalık diye baktım. Ama şüphesi demiş Dr. Hep kötüsü için hazırlıyor. Kaç kere ben hep bu sanmaları yüzünden korkuya kapıldım. Bizler hemen nete bakıp hepten kafamızı karıştırıyoruz. Hele bi git bakalım Dr ne diyecek.
Firdefs yaptırdı geçen yıl. Operasyon sırasında iğne çok ağrı yapmıyor korkmaDaha çok o iğneden korkuyorumEmar sonucunda yazıyor. Tedaviye başlamıyorlar sonuç almadan. O oraya gönderiyor o oraya Batıda olsam çoktan tedavisi görülmüştü
1 yılımız kaldı seneye tayinciyiz şükür
Sana da çok geçmiş olsunDaha çok o iğneden korkuyorumEmar sonucunda yazıyor. Tedaviye başlamıyorlar sonuç almadan. O oraya gönderiyor o oraya Batıda olsam çoktan tedavisi görülmüştü
1 yılımız kaldı seneye tayinciyiz şükür
Sana soracaktım bunu tam emin olamadımFirdefs yaptırdı geçen yıl. Operasyon sırasında iğne çok ağrı yapmıyor korkma
Sonra üstüne yatmanın gerekiyor. 3-4 saat falan. Kanama olmasın diyeEve gelince bir süre kendini yormazsın bir şey olmaz
Sağol canım inşallahSana da çok geçmiş olsunAllah korktuğuna uğratmasın inşallah.
Şimdi yine sordum uyuşturuyorlar canımSana soracaktım bunu tam emin olamadım
Şükür biraz rahatladım. Uyuşturuyorlarmış galiba. Sonucu ne kadar zamanda çıkmıştı nevoş
Anladım canım. 1 ay daha bekleriz ne yapalımŞimdi yine sordum uyuşturuyorlar canımhatta ben yanında gitmiştim.
Onun biraz uzun sürdü hastanede bir sıkıntı olmuştu. Herkesin geç çıkmıştı. Normalde bir aya çıkıyor.
Sonu hayır olsun canım benimAnladım canım. 1 ay daha bekleriz ne yapalım
Amin canımSonu hayır olsun canım benim
Biyopsi hep öyle canım erken çıkmaz. Benimde bir ay sürmüştü.
Amin inşallah canımAmin canım
Sonucu almaya tekrar gideceğiz. Hayırla çıksın da
Ellerine sağlık canım mis gibi kokusu geldi buraya kadar
Hayırdir kuzumAmin canım
Sonucu almaya tekrar gideceğiz. Hayırla çıksın da
Ah çok teşekkür ederim.Ellerine sağlık canım mis gibi kokusu geldi buraya kadar
Peri bizim çıtırımız artık sen değilsinEllerine sağlık canım mis gibi kokusu geldi buraya kadar
Ama hala en büyük mantıyı yapan o aşkom,ergen mantılarPeri bizim çıtırımız artık sen değilsin
Hatta arkandan sana teyze diyorlar
Kim onu diyen ve kim o çıtırrrrrrr olamazzzzzPeri bizim çıtırımız artık sen değilsin
Hatta arkandan sana teyze diyorlar
İşte bunu kimseye kaptirmaya niyetim yohhhAma hala en büyük mantıyı yapan o aşkom,ergen mantılar
Arkandayım kuzuuİşte bunu kimseye kaptirmaya niyetim yohhh