Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Sağol canım. 2021 den bu yana ferritin değerim 500 600 arası yüksek. Emar çekildim
Sonucunda hemokromatozis şüphesi çıktı. Doktor biyopsi ile anlaşılır dedi
Nasıl bir hastalık diye baktım. Ama şüphesi demiş Dr. Hep kötüsü için hazırlıyor. Kaç kere ben hep bu sanmaları yüzünden korkuya kapıldım. Bizler hemen nete bakıp hepten kafamızı karıştırıyoruz. Hele bi git bakalım Dr ne diyecek.

Nasıl bir hastalık diye baktım. Ama şüphesi demiş Dr. Hep kötüsü için hazırlıyor. Kaç kere ben hep bu sanmaları yüzünden korkuya kapıldım. Bizler hemen nete bakıp hepten kafamızı karıştırıyoruz. Hele bi git bakalım Dr ne diyecek.
Daha çok o iğneden korkuyorum 😬 Emar sonucunda yazıyor. Tedaviye başlamıyorlar sonuç almadan. O oraya gönderiyor o oraya 😒 Batıda olsam çoktan tedavisi görülmüştü
1 yılımız kaldı seneye tayinciyiz şükür 🥲

Daha çok o iğneden korkuyorum 😬 Emar sonucunda yazıyor. Tedaviye başlamıyorlar sonuç almadan. O oraya gönderiyor o oraya 😒 Batıda olsam çoktan tedavisi görülmüştü
Firdefs yaptırdı geçen yıl. Operasyon sırasında iğne çok ağrı yapmıyor korkma🤗
Sonra üstüne yatman gerekiyor. 3-4 saat falan. Kanama olmasın diye🤗Eve gelince bir süre kendini yormazsın bir şey olmaz 🤗🥰

Sana da çok geçmiş olsun😔 Allah korktuğuna uğratmasın inşallah.

Firdefs yaptırdı geçen yıl. Operasyon sırasında iğne çok ağrı yapmıyor korkma🤗
Sonra üstüne yatmanın gerekiyor. 3-4 saat falan. Kanama olmasın diye🤗Eve gelince bir süre kendini yormazsın bir şey olmaz 🤗🥰
Sana soracaktım bunu tam emin olamadım 🥰
Şükür biraz rahatladım. Uyuşturuyorlarmış galiba. Sonucu ne kadar zamanda çıkmıştı nevoş

Sana soracaktım bunu tam emin olamadım 🥰
Şükür biraz rahatladım. Uyuşturuyorlarmış galiba. Sonucu ne kadar zamanda çıkmıştı nevoş
Şimdi yine sordum uyuşturuyorlar canım 🥰 hatta ben yanında gitmiştim.
Onun biraz uzun sürdü hastanede bir sıkıntı olmuştu. Herkesin geç çıkmıştı. Normalde bir aya çıkıyor.

X