- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Kim olduğunu biliyorum ama söyleyip de tadımızı kaçırmaya gerek yokBak sen kimmiş o öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim olduğunu biliyorum ama söyleyip de tadımızı kaçırmaya gerek yokBak sen kimmiş o öyle
Boşver zaten ne dersek diyelim değişmez onlarKim olduğunu biliyorum ama söyleyip de tadımızı kaçırmaya gerek yok
Fark ettimÜslubumu beğenmemişler Siyaset topiğindeki bir yorumumdan gitmişim.
Ama boş durmadım Instagram'da millet ittifakını destekleyenlere terörist diyen biriyle döğüştüm laftan anlamayacaklarını biliyorum ama içimde kalacağına yazayım kafasındayım.Boşver zaten ne dersek diyelim değişmez onlar
Döğüş bağır çağır onlar için değişen bişi yok zaten,fazlası varda yazmayım burada şimdi.Ama boş durmadım Instagram'da millet ittifakını destekleyenlere terörist diyen biriyle döğüştüm laftan anlamayacaklarını biliyorum ama içimde kalacağına yazayım kafasındayım.
Yok canım başka şehirde zor. Özel mümkün değilKayseri'ye yada sivas a girmeyi düşündün mü yaşadığın yere yakın en azından iyi drlar var sivas üni de kayseri de özel hastanede önerebileceğim
Nevoş ameliyat durumun demi,şimdi nasılsın.Yok canım başka şehirde zor. Özel mümkün değil
Abla ameliyatı askıya aldım. Ama bu ay kanamam kesilmedi. Birde çok şiddetli oldu.Nevoş ameliyat durumun demi,şimdi nasılsın.
İnşallah canım benim çok sağ olNevreste çok geçmiş olsun. İnşallah başarılı ve kolay bir ameliyatın ardından kolayca iyileşip kalıcı sağlığına kavuşursun.
Ellerine sağlık canımDün akşam pooça yaptım. Hamurun kabardığını görünce az kalsın ağlayacaktım.Eki Görüntüle 3245095
Güsel olmuş deneseEllerine sağlık canım
Nereye kadar bekleyecen canısı bak sıkıntı oluyor senin içinde böyle beklemek.Abla ameliyatı askıya aldım. Ama bu ay kanamam kesilmedi. Birde çok şiddetli oldu.
Sen nasılsın ablacım
Recaaaaaa ediyommm yollarmısın banada ellerine saülık olsun harika olmuşDün akşam pooça yaptım. Hamurun kabardığını görünce az kalsın ağlayacaktım.Eki Görüntüle 3245095
Ay işte beklediğim tepki Çok teşekkür ederim keşke yakın olsak bi koşu getirirdim.Nereye kadar bekleyecen canısı bak sıkıntı oluyor senin içinde böyle beklemek.
Bende iyiyim sağol sabah dişe gittim doktor gelemedi perşembe sabahına kaldı,demin ayağım için gittim tırnakta sorun vardı bant takacaktı olması yapışmadı tampon koydu içine 1 ay bekleyecem böyle.
Recaaaaaa ediyommm yollarmısın banada ellerine saülık olsun harika olmuş
Bana hamur işi olsun yeter ki,çok severim çayla birlikte harika giderdi,çok sağol yemiş kadaroldum ellerine sağlık olsunAy işte beklediğim tepki Çok teşekkür ederim keşke yakın olsak bi koşu getirirdim.
Vaaay,mapusta poğaça ellerine sağlık canım, güzel görünüyorDün akşam pooça yaptım. Hamurun kabardığını görünce az kalsın ağlayacaktım.Eki Görüntüle 3245095
Teşekkür ederim.Vaaay,mapusta poğaça ellerine sağlık canım, güzel görünüyor .
Rica ederimTeşekkür ederim.