- 30 Kasım 2014
- 28.441
- 125.305
canım haklısın ama ameliyat olmak zorundasın. bir yol bulmalısın. dediğim gibi yapsan olmaz mı?Beni tanısan
Ben iki yıldır didik didik doktor arıyorum. Zorla karar vermiştim. Burada çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım haklısın ama ameliyat olmak zorundasın. bir yol bulmalısın. dediğim gibi yapsan olmaz mı?Beni tanısan
Ben iki yıldır didik didik doktor arıyorum. Zorla karar vermiştim. Burada çok zor
Canım ben bu şehirde bile olamam başka şehir mümkün değilcanım haklısın ama ameliyat olmak zorundasın. bir yol bulmalısın. dediğim gibi yapsan olmaz mı?
Bilmez miyim aşko ?İmkan yok aşko
Aşko benim dik durma çabama bakma ben yerlerdeyim.
peki daha zorda kalırsan ne yapmayı düşünüyorsun?Canım ben bu şehirde bile olamam başka şehir mümkün değil
Bilmiyorumpeki daha zorda kalırsan ne yapmayı düşünüyorsun?
Cancağzım Nasılsın?
Rica ederim canyasminsay teşekkür ederim kuzucummm
Geçmiş olsunBenim 3 yıldır ferritin değerim çok yüksek niye oluyor belli değil. Karaciğer emarı çekilmiştim ramazanda sonucu çıkmış. Duruma göre biyopsi yapacağız dedi bakalım
Şükür cancağızım, sen nasılsın?Cancağzım Nasılsın?
Sağol canımGeçmiş olsun
Kayseri'ye yada sivas a girmeyi düşündün mü yaşadığın yere yakın en azından iyi drlar var sivas üni de kayseri de özel hastanede önerebileceğimCanım ben bu şehirde bile olamam başka şehir mümkün değil
Üslubumu beğenmemişler Siyaset topiğindeki bir yorumumdan gitmişim.
Oralara girme insanlar birbiri ile kavga etmeye yer arıyor sadece orada değil her yerde var malesefÜslubumu beğenmemişler Siyaset topiğindeki bir yorumumdan gitmişim.
Duramıyorum anlasanağğğğOralara girme insanlar birbiri ile kavga etmeye yer arıyor sadece orada değil her yerde var malesef
Üslubuna dikkat et o zaman yine ban yeme konuya girmemiş biri olarak gidip üslubuna bakıyım bendeDuramıyorum anlasanağğğğ
Bak sen kimmiş o öyleÜslubumu beğenmemişler Siyaset topiğindeki bir yorumumdan gitmişim.