- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Bunu artık erteleme biran önce hallolsun. Kaçış yokBugün bitti galiba
Gidecektim bitince gitmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu artık erteleme biran önce hallolsun. Kaçış yokBugün bitti galiba
Ameliyat olamıyacağım ondan hiç gidesim yokBunu artık erteleme biran önce hallolsun. Kaçış yok
mutlaka takibini yaptır. büyüklerse de ameliyat zaten. baş edemezsin kanamalar çoğalırsa. yaşadım biliyorumBugün bitti galiba
O ne demek aşko ya ?Geçti benden aşko
Canım benim Rahim alınacaktı.Hatta deprem olmasa o hafta gidip ameliyat sırası alacaktım.mutlaka takibini yaptır. büyüklerse de ameliyat zaten. baş edemezsin kanamalar çoğalırsa. yaşadım biliyorum
Yaz tatilinde mutlaka olmalısın nevoş. Sen bir adım atmazsan o sana gelmez. Bir git görüş, kontrolleri aksatma sonrada olursunAmeliyat olamıyacağım ondan hiç gidesim yok
Aşko ben yaşıyorum öyle işteO ne demek aşko ya ?
Tatille alakalı bir durum değil canımYaz tatilinde mutlaka olmalısın nevoş. Sen bir adım atmazsan o sana gelmez. Bir git görüş, kontrolleri aksatma sonrada olursun
Aşko,daha sağlıklı yaşamak varken neden acı çekesin?Aşko ben yaşıyorum öyle işte
Yine de kontrole git ama muhakkak Doktorla görüşüp konuşursun illaki vardır orada da ameliyat olanTatille alakalı bir durum değil canım
Burada bu ameliyatı olan iki kişi ile tanıştım. İkiside burada olmamış. Ankara ve Kayseri'de olmuşlar
Beni Malatya 'da devlet hastanesi kabul etmemişti. Üniversite hastanesinde olacaktım. Burada yok. Ayrıca eşim yok. Kim ilgilenecek benimle Öyle basit bir ameliyat değil
ameliyatı Ankarada olup hastane çıkışı özel araçla Nevşehire dönebilirsin. annen ve kızlar ilgilenir canım. Ankarada sana çok başarılı bir doktor ismi verebilirim.Tatille alakalı bir durum değil canım
Burada bu ameliyatı olan iki kişi ile tanıştım. İkiside burada olmamış. Ankara ve Kayseri'de olmuşlar
Beni Malatya 'da devlet hastanesi kabul etmemişti. Üniversite hastanesinde olacaktım. Burada yok. Ayrıca eşim yok. Kim ilgilenecek benimle Öyle basit bir ameliyat değil
İmkan yok aşkoAşko,daha sağlıklı yaşamak varken neden acı çekesin?
Kaç doktor gezdim çok iyi biliyorsunYine de kontrole git ama muhakkak Doktorla görüşüp konuşursun illaki vardır orada da ameliyat olan
İnsan tabi emin ellerde ameliyat olmak istiyor Herşey biran önce yoluna girer umarım Allah yardımcınız olsun.
deme öyleİmkan yok aşko
Aşko benim dik durma çabama bakma ben yerlerdeyim.
En son 6 mm di canımameliyatı Ankarada olup hastane çıkışı özel araçla Nevşehire dönebilirsin. annen ve kızlar ilgilenir canım. Ankarada sana çok başarılı bir doktor ismi verebilirim.
tatlım bundan kaçış yok inan. miyomlar büyüyünce bağırsak ve idrar torbasına baskı yapıyor. eğer olmaz da çok ertelersen ve aniden idrar torbanı komple engellerse acil ameliyata alınmak zorunda kalırsın. çok tehlikeli.
miyomların kaç tane ve kaç milim?
Öyle amademe öyle
bence planına al ameliyatı.En son 6 mm di canım
Ama başkada var.
Benim polip ve endometriozis de çok sıkıntı yapıyor. 2 yıldır erteliyorum zaten. Mart ayında olmaya karar vermiştim.
Tabi öylede olmalı zaten de işte hep bir aksilik çıkıyor:/ Allahtan hayırlısıKaç doktor gezdim çok iyi biliyorsun
Öyle rastgele bir doktora gidip ameliyat olamam.
Beni tanısanbence planına al ameliyatı.
Öyle canımTabi öylede olmalı zaten de işte hep bir aksilik çıkıyor:/ Allahtan hayırlısı