• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Böylesini görmedim umarım torunlarda görmem🤣
Böylesini ben de görmedim ama farklı iğrençliktekilere maruz kalıyorum sağolsun.

Sabah okula gitmeden önce pipisinin ne kadar büyük olduğundan bahsediyordu. 🤦🏻‍♀️ Ayakta işerken klozetin her yerini gezdiriyor. Napıyorsun diyorum, çiçek suluyormuş…………………….

Böylesini ben de görmedim ama farklı iğrençliktekilere maruz kalıyorum sağolsun.

Sabah okula gitmeden önce pipisinin ne kadar büyük olduğundan bahsediyordu. 🤦🏻‍♀️ Ayakta işerken klozetin her yerini gezdiriyor. Napıyorsun diyorum, çiçek suluyormuş…………………….
Beterin beteri var haline şükret:70:

Ben biraz doğumdan etkilendim nevoş ya normal oldu nasıl cesaretemi toplarım bilmiyorum 😄
Bebeğin daha küçük canım zamanla unutuyorsun. Ben ikizlerde çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldıysam herkes yapar. 😁
Bir daha doğurmam asla diyordum🤣

Bebeğin daha küçük canım zamanla unutuyorsun. Ben ikizlerde çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldıysam herkes yapar. 😁
Bir daha doğurmam asla diyordum🤣
Ay ikizlerinmi var nevoş senin kaç yaşındalar sezeryan oluyo ikizde dimi

Hayır yani senlik bişide değil ki mapıs damlarına düşmek helede ben varken :KK53::ruh: alışınca devamı geliyor ona göre
Diilmis gül goncam ama o sinirle duramazdım,kendimde değildim 🤣🤣 yok bi daha olmaz, bi daha o toplara girnem 🤣🤪

Diilmis gül goncam ama o sinirle duramazdın,kendimde değildim 🤣🤣 yok bi daha olmaz, bi daha o toplara girnem 🤣🤪
Laf anlatamıyorsunda ondan,olan sana oluyor söylediğinle kalıyorsun çicemmm neyse tattın sende oranın tozunu toprağını :olamaz: :KK53:

Laf anlatamıyorsunda ondan,olan sana oluyor söylediğinle kalıyorsun çicemmm neyse tattın sende oranın tozunu toprağını :olamaz: :KK53:
Girmedik demeyiz gül goncam, farklı bir deneyim oldu🤣 çok garipti🤣🤣 dışarıdan bile okuyamadım 🤣🤪 en büyük ceza bu olabilir bence🤣

Girmedik demeyiz gül goncam, farklı bir deneyim oldu🤣 çok garipti🤣🤣 dışarıdan bile okuyamadım 🤣🤪 en büyük ceza bu olabilir bence🤣
Orası farklı bir dünyada ondan,her çeşit sesi duyabiliyorsun orada çok şeyde öğreniyorsun aslında.
Fikir ayrılığını dibine kadar yaşıyorsun yani.

Back