- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.580
Evettttt.Bebeğim teşekkür ederim inşallah senin de doğumun çok güzel geçsin kızın olacakmış sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettttt.Bebeğim teşekkür ederim inşallah senin de doğumun çok güzel geçsin kızın olacakmış sanırım
Evet bitiyorYarın akşam bitiyo dimi
Böylesini ben de görmedim ama farklı iğrençliktekilere maruz kalıyorum sağolsun.Böylesini görmedim umarım torunlarda görmem
Beterin beteri var haline şükretBöylesini ben de görmedim ama farklı iğrençliktekilere maruz kalıyorum sağolsun.
Sabah okula gitmeden önce pipisinin ne kadar büyük olduğundan bahsediyordu. Ayakta işerken klozetin her yerini gezdiriyor. Napıyorsun diyorum, çiçek suluyormuş…………………….
Düşünüyodum aslındaEvet bitiyor
Kuzum sen bebe büyüyünce 12 de uyanacağını düşünmüyorsun değil mi
KıyamamDüşünüyodum aslında
Ben 2. Çocuğu yapayım en iyisi hiç bir şeyin düzeleceği yokKıyamam
Yap tabi ne bekliyorsunBen 2. Çocuğu yapayım en iyisi hiç bir şeyin düzeleceği yok
Ben biraz doğumdan etkilendim nevoş ya normal oldu nasıl cesaretemi toplarım bilmiyorumYap tabi ne bekliyorsun
Bebeğin daha küçük canım zamanla unutuyorsun. Ben ikizlerde çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldıysam herkes yapar.Ben biraz doğumdan etkilendim nevoş ya normal oldu nasıl cesaretemi toplarım bilmiyorum
Ay ikizlerinmi var nevoş senin kaç yaşındalar sezeryan oluyo ikizde dimiBebeğin daha küçük canım zamanla unutuyorsun. Ben ikizlerde çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldıysam herkes yapar.
Bir daha doğurmam asla diyordum
Diilmis gül goncam ama o sinirle duramazdım,kendimde değildim yok bi daha olmaz, bi daha o toplara girnemHayır yani senlik bişide değil ki mapıs damlarına düşmek helede ben varken alışınca devamı geliyor ona göre
Aman girme mabus damı çok sogukmusDiilmis gül goncam ama o sinirle duramazdın,kendimde değildim yok bi daha olmaz, bi daha o toplara girnem
Laf anlatamıyorsunda ondan,olan sana oluyor söylediğinle kalıyorsun çicemmm neyse tattın sende oranın tozunu toprağınıDiilmis gül goncam ama o sinirle duramazdın,kendimde değildim yok bi daha olmaz, bi daha o toplara girnem
Bende çok nasılsa 40 filan herhaldeAman girme mabus damı çok sogukmus
Evet icerde kendi kendime konuşmak zorunda kaldım isinayim diyeAman girme mabus damı çok sogukmus
Girmedik demeyiz gül goncam, farklı bir deneyim oldu çok garipti dışarıdan bile okuyamadım en büyük ceza bu olabilir benceLaf anlatamıyorsunda ondan,olan sana oluyor söylediğinle kalıyorsun çicemmm neyse tattın sende oranın tozunu toprağını
Orası farklı bir dünyada ondan,her çeşit sesi duyabiliyorsun orada çok şeyde öğreniyorsun aslında.Girmedik demeyiz gül goncam, farklı bir deneyim oldu çok garipti dışarıdan bile okuyamadım en büyük ceza bu olabilir bence