Vallahaa koyar yaniii arada bi inat geliyo bunaHahaaa almişe bak yaaa yicem,tam Sapşik oldu çıktı bu kizenem yoksa bu kız biraz buyunce sizi kapının önüne mi koyacak aman tanrim totişi ısırırım
Sende anacım zıpır bebe yapmışsınVallahaa koyar yaniii arada bi inat geliyo bunaalnım ortası mosmor oldu küçük ama sen napin askoskuskommmm
Akşam 12 ye 1 saat kala açacakmış diye bir duyum aldım. Umarım öyle değildir
Gizli mi bu kadarAkşam 12 ye 1 saat kala açacakmış diye bir duyum aldım. Umarım öyle değildir
Eklemiyor baksanaGizli mi bu kadar
BombaEklemiyor baksana
Ben o kadar bekleyememAkşam 12 ye 1 saat kala açacakmış diye bir duyum aldım. Umarım öyle değildir
Seneye katılır oda napsınBen o kadar bekleyemem
Ama yapmış tarifi ziyan olmasınSeneye katılır oda napsın
Hahahahahahah sende olmasan öğreti verrSende anacım zıpır bebe yapmışsınçocuunn önünden gitmeyin arkasından gidin sağ gösterip sol vurun, bunları da ben mi ogreticiimm şekerim benimde bilgiler bu kadar
Iyiiyim kuzum ders çalışıyom, sanki yani, gibi gibi
Ben hele hic bekleyemiyorum yetti gari atın iste yavvBen o kadar bekleyemem
Bıkmadım usanmadimHahahahahahah sende olmasan öğreti verr
Kpss yemi kızz helal vallahii
Kafamın içi aynen böyleCelsun mii celsun celsun
Beraber beraber,eller beraber
Artık dedim aşkomVayyy bos vaktin çok demekk
Şarkı daha güzeldi de ben bu kadar hatırladımKafamın içi aynen böyle
Artık dedim aşkombişeymi kaçırdım ya bakayım gerekli yerlere
Cemkirmeye yer arıyorum gibi hissediyorum ciceemHiişşşttttne habersiniz
Demin çermkirdim zatiiiCemkirmeye yer arıyorum gibi hissediyorum ciceemsen nabersin
Haklıyız gül goncam,neymiş kiskaniyolarmis bababaaaDemin çermkirdim zatiiibende iyiyim siyasette yüzüyom hala
Enteresan cidden bide düşüyormuş sjskjskjskHaklıyız gül goncam,neymiş kiskaniyolarmis bababaaaveliaht doğuracak