Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım bugün katılım için son gün. Akşam oylama başlıyorSelamlar yarışma ne zaman başlıyor tarifler tamammı bir süredir bakamadım buralara
Tamam canımSelam canım bugün katılım için son gün. Akşam oylama başlıyor
Hayırlısı olsun canımBugün son gün olmasaydı yapardım. Eşim ve oğlum yok bugün, kime yapacağım
Hem bantçı,hem şairVaay şairlik desen var
Arki dedin bağrına bastın ne çıktı görüyor musunPüüüüü yazıklağr olsun.
Yetişemiyorum ki bebeyim. Arada uğramaya çalışıyorumgelsene böyle işte, bak şenlenmişiz
Kahkaha attım sayende askoletam ya ,çok yaşa doğru diyosun artık amacını aştıTamam ona ben de üzülüyorum ama o alıklığı tüm üzüntülerimi alıp götürüyor.
Ben de onu dedim ilk önce oku yazma bişey. Bilgisayara giren zararlı uazılım gibi her yere yayıldı.Okusa aslında bulacak Calcim ,okumuyor
Bugün o konuyu görünce kendime cimdik attım canomcidden ASSOSyal yanımda olsa bir cimcik atardım napyosun kendine gel diye
Her zaman beklerizYetişemiyorum ki bebeyim. Arada uğramaya çalışıyorum
Düğüncu döndün mü bu gece basliyorSelamlar yarışma ne zaman başlıyor tarifler tamammı bir süredir bakamadım buralara
Neden okumadığına çok şaşkınım, çok heyecanlı galiba Calcim bilemedimBen de onu dedim ilk önce oku yazma bişey. Bilgisayara giren zararlı uazılım gibi her yere yayıldı.
Döndüm şükür artık boş vaktim çokDüğüncu döndün mü bu gece basliyor
Celsun mii celsun celsunDöndüm şükür artık boş vaktim çok
Beybimmm buara ben spor diyete sardım eve sardım kızçe teli elimde gördüğünde istiyo kapatıp veriyorum kafama fırlatıyor kapalı verdim diye aksama zaten heyecanla bekliyorum aklımdaydıYarışma başlıyor sen nerdesin acaba beybi Jou
Vayyy bos vaktin çok demekkDöndüm şükür artık boş vaktim çok
Hahaaa almişe bak yaaa yicem,tam Sapşik oldu çıktı bu kiz enem yoksa bu kız biraz buyunce sizi kapının önüne mi koyacak aman tanrim totişi ısırırımBeybimmm buara ben spor diyete sardım eve sardım kızçe teli elimde gördüğünde istiyo kapatıp veriyorum kafama fırlatıyor kapalı verdim diye aksama zaten heyecanla bekliyorum aklımdaydı