Ritimli okudum bendeŞarkı daha güzeldi de ben bu kadar hatırladım
Düşe kalka büyüyecekEnteresan cidden bide düşüyormuş sjskjskjsk
Rengi ve kareli oluşundan dolayı şekerliği anlaşılmayan bir mutfak takımı parçası elticim, amerikan servisi olur kendileriTamamdır elticim, yarın çekip atarım elimdeki minnoş işi
Yaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlııRengi ve kareli oluşundan dolayı şekerliği anlaşılmayan bir mutfak takımı parçası elticim, amerikan servisi olur kendileriNevreste Eki Görüntüle 3252768
Çok güzel elticim güle güle kullansınRengi ve kareli oluşundan dolayı şekerliği anlaşılmayan bir mutfak takımı parçası elticim, amerikan servisi olur kendileriNevreste Eki Görüntüle 3252768
SUss sussssKafamın içi aynen böyle
Artık dedim aşkombişeymi kaçırdım ya bakayım gerekli yerlere
Pes etmemene bayılıyorummBıkmadım usanmadim
Yaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlıı
Bana kalsa daha sade ve şık şeylere yönelirdim, ama bizim kızçe bu modelden istediÇok güzel elticim güle güle kullansın
Bu model kumaşın modası hiç geçmiyor.
Çok haklı çünkü modası geçmez yasomBana kalsa daha sade ve şık şeylere yönelirdim, ama bizim kızçe bu modelden istedi
Fakat çıplak gözle çok şeker duruyor.
Pes edersem kaybederim beybiPes etmemene bayılıyorumm
Ahhh şu hayattPes edersem kaybederim beybi
Bi gün yüzümüz gülecek miAhhh şu hayatt
Öyle bi gülecekkii millet in ağzu açık kalacaakkkBi gün yüzümüz gülecek mi
Şimdi gençler bizden farklı bakıyorBana kalsa daha sade ve şık şeylere yönelirdim, ama bizim kızçe bu modelden istedi
Fakat çıplak gözle çok şeker duruyor.
Ay harikaRengi ve kareli oluşundan dolayı şekerliği anlaşılmayan bir mutfak takımı parçası elticim, amerikan servisi olur kendileriNevreste Eki Görüntüle 3252768
Ellerine sağlık yasom. Güle güle kullansınRengi ve kareli oluşundan dolayı şekerliği anlaşılmayan bir mutfak takımı parçası elticim, amerikan servisi olur kendileriNevreste Eki Görüntüle 3252768
Sende alıştın