- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Henüz karar vermedim canımBence gayet iyi bir sayı peripella da ekleyiverse iyi olurdu
Gelecek ay ne yapıyoruz tüyo verir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz karar vermedim canımBence gayet iyi bir sayı peripella da ekleyiverse iyi olurdu
Gelecek ay ne yapıyoruz tüyo verir misin
1 haftamız var karar verince artıkHenüz karar vermedim canım
bu aylar eksta yoğun geçiyor yada baharın etkisi ile öyle geliyorAynen canım
15 tarif oluyoruz
Olan Z Zerre ye olduEki Görüntüle 3252549
Bizim karaizmirli geldiği gibi yine bantlanmış
Jenna16 senin bant makinesi ile mi hallettin
Onun ban süresi uzun herhalde hemen gelemedi
Aynen seçim topiginden de yemişti üst üste olunca uzuyorOnun ban süresi uzun herhalde hemen gelemedi
Yine şükür çok güzel tariflere kategoriyi bitiriyoruzbu aylar eksta yoğun geçiyor yada baharın etkisi ile öyle geliyor
Dün çilek yemişti, ondan sonra bir kustu. Ağzı yüzü, üstü başı kırmızı kırmızı. Aklım çıktı, kan sandım önce. Yüreğime inecekti.Geçmiş olsun canım benim oğlanda hastaydı 4 5 gün yüksek ateş. Şimdi düzeldi şükür
Çok geçmiş olsun canım benimDün çilek yemişti, ondan sonra bir kustu. Ağzı yüzü, üstü başı kırmızı kırmızı. Aklım çıktı, kan sandım önce. Yüreğime inecekti.
AynenAaa bu biz
Olur böyle vakalar,bant kraliçesi Jenna yakalar ahahahahahahEki Görüntüle 3252549
Bizim karaizmirli geldiği gibi yine bantlanmış
Jenna16 senin bant makinesi ile mi hallettin
Yaa kıyamam kuzumaMerve hem çalışıyor hem ikizler var. Geç geliyormuş ondan yetişmez dedi
OhaaaaBunlar bırakılanlar
KFC
İskender
Mantarlı tavuk
Döner
Biz alsak suçlu olurdukBunlar bırakılanlar
KFC
İskender
Mantarlı tavuk
Döner
Birde fırında tavuk patates elendiOhaaaa
Birde sultan kebabı alındı değiştirdik sonra kimseye veremedim.Biz alsak suçlu olurduk