- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
Haha evet :)) 26, 27 yaşindayiz bide son çocuguz haliyle hiç büyümüyoruzMerak ettiğim her gittiğinde erzak çantası ve para vermesi
Yaşlar küçük galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha evet :)) 26, 27 yaşindayiz bide son çocuguz haliyle hiç büyümüyoruzMerak ettiğim her gittiğinde erzak çantası ve para vermesi
Yaşlar küçük galiba
valla bizde çok iyiydik anne kız gibi derlerdi bize lohusalık döneminde tartıstık onun yapmacık hareketlerini farketmeye basladım aramız şuan eskısı gıbı değil çok yakın değiliz yaniHerkese iyi akşamlar. Bu yazım ,kadınlar kulübünü okuyupta evlilikten korkanlara gelsin..
2yillik evliyim ve evlilik öncesi 5 yıllık sevgililik döneminde eşimin aileisyle tanışıklıgımız var etti mi 7 sene. Bu 7 sene zarfında ne görümcelerim ne de kayınvalidemle bir kez dahi tartışmadık farklı görüşlerimiz oldu tabiki. Ama ikimizde saygı duyduk sen bilirsin kızım dedi , sen bilirsin anne dedim. Her gittigmde bana erzak çantaları yapar para verir bi eksikliginiz varsa söyleyin bogazınızdan kısmayın der. Hediyeler alır siz gezin ben gelmicem der. Eşim benim üstüme gelsin üzsün. Kayınvalidem bi hafta eşimin burnundan getirir beni üzdü diye:) keza görümcelerim ondan iyi..
Ben ise kendi ailemi canimdan cok sewmeme ragmen olsun bastan eşimin ailesinin gönlü olsun diye elimden geleni yaparim. Ama eşimde zorlamaz.Demem o ki böyle ilişkilerde var iki tarafta saygılıysa evlilikten korkmayın bize aile lazım düşman değil.
Ya hayatta böyle şeyler oluyor bizimde yarina aramizin bozulmicagi ne malum.elden bisey gelmiyo eşinizin annesi sonucta ayda yilda bi görseniz yetervalla bizde çok iyiydik anne kız gibi derlerdi bize lohusalık döneminde tartıstık onun yapmacık hareketlerini farketmeye basladım aramız şuan eskısı gıbı değil çok yakın değiliz yani
ayda yılda bir değil maalesef yakın oturuyoruz ve iki haftada üç haftada bir görüşüyoruz torunları oldukları için bir de görmek istiyorlar.Ya hayatta böyle şeyler oluyor bizimde yarina aramizin bozulmicagi ne malum.elden bisey gelmiyo eşinizin annesi sonucta ayda yilda bi görseniz yeter
Keşke uzak olsaniz ozaman bu dertler bitiyor:)ayda yılda bir değil maalesef yakın oturuyoruz ve iki haftada üç haftada bir görüşüyoruz torunları oldukları için bir de görmek istiyorlar.
keşke :)Keşke uzak olsaniz ozaman bu dertler bitiyor:)
Çok haklisniz biz gelinlerde az degiliz kimse bize karismasn istiyoruz halbuki eskiden gelinler neler cekiymus. Bizim bu dewirde bisey yaptigmz yok ama tahamülümüzüde kaybetmişizBen KK gelinlerini gördükten sonra herşeyin karşılıklı olduğunu düşünmüyorum. KV yi öcu görenler , mesafe mesafe diye ölenler , evine gelse geldi diye gelmese gelmedi diye laf edenler , gidince bir tabak kasldırmam diyenler , farklı memleketten gelip rahatsız olduğu için otelde kalmalarına müsade edenler .....O kadar çok ki.
O yüzden gelinin de kv nin de hayırlısını nasip etsin inşallah.
gerçekten maşallah : Allah bozmasın.Herkese iyi akşamlar. Bu yazım ,kadınlar kulübünü okuyupta evlilikten korkanlara gelsin..
2yillik evliyim ve evlilik öncesi 5 yıllık sevgililik döneminde eşimin aileisyle tanışıklıgımız var etti mi 7 sene. Bu 7 sene zarfında ne görümcelerim ne de kayınvalidemle bir kez dahi tartışmadık farklı görüşlerimiz oldu tabiki. Ama ikimizde saygı duyduk sen bilirsin kızım dedi , sen bilirsin anne dedim. Her gittigmde bana erzak çantaları yapar para verir bi eksikliginiz varsa söyleyin bogazınızdan kısmayın der. Hediyeler alır siz gezin ben gelmicem der. Eşim benim üstüme gelsin üzsün. Kayınvalidem bi hafta eşimin burnundan getirir beni üzdü diye:) keza görümcelerim ondan iyi..
Ben ise kendi ailemi canimdan cok sewmeme ragmen olsun bastan eşimin ailesinin gönlü olsun diye elimden geleni yaparim. Ama eşimde zorlamaz.Demem o ki böyle ilişkilerde var iki tarafta saygılıysa evlilikten korkmayın bize aile lazım düşman değil.
Bence ewlenince herkes degisiyo biz kadınlarda degisiyoruz kötü denilen huylar düzeliyor iyi huylar farklılasabiliyor we eşinizle birbirnize benzemeye başlıyosunuz oyüzdn korkmayin alişma dönemini atlatin sadece. Kaynana görümce elti bunlarlada sürekli icli dışlı olmayin sewin hatta çok sewin sayın ama haftada 1 den fazla görmeyin:)gerçekten maşallah : Allah bozmasın.
Bende evleneceğim ama cidden korkuyorum Aile den değilde Evleneceğim Adamdan.
biliyorsunuz hep duyuyoruz evlendıkten sonra değişiyorlar köprüden geöene kdr diye..
önemli olan saygı her iki taraf saygılıysa yuruyo zaten. Demekki sizinkiler de size karısmıyo. yani evde kaynanan görumcelerın ustunluk taslamak fln yok.. hep bi ön yargı var ya kalıplar.. yasamadan bilemiyorsun işte. .
elbette değişiyoruz bi rahatlama geliyo tabi ama benim dememde ki değişim böyle değil..Bence ewlenince herkes degisiyo biz kadınlarda degisiyoruz kötü denilen huylar düzeliyor iyi huylar farklılasabiliyor we eşinizle birbirnize benzemeye başlıyosunuz oyüzdn korkmayin alişma dönemini atlatin sadece. Kaynana görümce elti bunlarlada sürekli icli dışlı olmayin sewin hatta çok sewin sayın ama haftada 1 den fazla görmeyin:)
Aynen cicim. Dúgün nezaman:)elbette değişiyoruz bi rahatlama geliyo tabi ama benim dememde ki değişim böyle değil..
bencede içli dışlı olmaya gerek yok yani diyorsunuz ki sev say ama mesafeli ol. .
kısmetse eylül :)Aynen cicim. Dúgün nezaman:)