- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Gebelikaski
Masallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bu kadar taklit edilir mi peki,ismi benzer resmi aynı. Ne saçma insanlar var yahu.Yok değil :)
Wardır elbet iyi yanlarini görmeye calişin hayati zehir eden anne babalar war buna sükür. Allah muhabbetinizi arttrsinBu anlayısta kaynanan var şükret dua et ona. Benimki herseyi kendi bildiğini zanneden herkesin kendi gibi düşünmesi gerektiğini düşünen çogu seye karısan ve sonrasında siz bilirsiniz der. Tabi asla dayatma yapmıyo çünkü küslük çıkacağını biliyo. Ama buna rağmen başklarına bakılınca benimkinin de şükredilecek tatafları var tabi
Aynen haklisiniz allah sınatmasın kimseyi kaynana konusunda şansliyiz allaha şükür ne diyelimBizim ülkemizde başkasının hayatına saygı duyan, sınırlarını bilen insanlar farklı ve azınlık kesim olarak nitelendiriliyor. Halbuki olması gereken bu:)
Benim eşimin annesi de sakin kendi halinde, kendi hayatına odaklanmış bir kadın. Burdaki konuları okuyunca bir sükredesim geliyor ama sonra hayiir normal olan bu aksine izin vermem diyorum. Ama tabii sınamadan konuşması benim icin kolay.
Olmuyosa zorlamayinda üzülmeyinde hayatta hicbi tarafimiz 4 4 lük deglki allahm baska konuda sükretmenizi saglamistirEğer birinin sizi sevmeye gönlü yoksa melekte olsanız yine sevmiyor. Seneler sonra anladımki eşimin annesi ve kardeşlerinin beni sevmeye gönlü yokmuş zaten. Yıllarca boşuna çabalamışım. Ne güzel sizin hikayenizde iki tarafta şanslıymış.
Gebe kalmaya calisiyrm aylardir belki ondandir :)Gebelik aşkı diye nick mi olur ya
Ne güzel .Allah bozmasın.Herkese iyi akşamlar. Bu yazım ,kadınlar kulübünü okuyupta evlilikten korkanlara gelsin..
2yillik evliyim ve evlilik öncesi 5 yıllık sevgililik döneminde eşimin aileisyle tanışıklıgımız var etti mi 7 sene. Bu 7 sene zarfında ne görümcelerim ne de kayınvalidemle bir kez dahi tartışmadık farklı görüşlerimiz oldu tabiki. Ama ikimizde saygı duyduk sen bilirsin kızım dedi , sen bilirsin anne dedim. Her gittigmde bana erzak çantaları yapar para verir bi eksikliginiz varsa söyleyin bogazınızdan kısmayın der. Hediyeler alır siz gezin ben gelmicem der. Eşim benim üstüme gelsin üzsün. Kayınvalidem bi hafta eşimin burnundan getirir beni üzdü diye:) keza görümcelerim ondan iyi..
Ben ise kendi ailemi canimdan cok sewmeme ragmen olsun bastan eşimin ailesinin gönlü olsun diye elimden geleni yaparim. Ama eşimde zorlamaz.Demem o ki böyle ilişkilerde var iki tarafta saygılıysa evlilikten korkmayın bize aile lazım düşman değil.
Maşallah diyelim de daim olsun benim annemde böyle gelinine karşı hep annem gibi bı kv olsun isterdm sürekli hediyeler alır mutlu eder saygı duyar 3 çocuklari var onlardan başbaşa kalamazlardi hepsini alır ikisini sinemeya yemeğe gönderir di böyle kv görmedim ben şahsen annem gibi umarım çoğalırlar benimkide eşim beni yemeğe çıkarınca bozuluyor temiz kalpli olmak heryerdr önemli böyle annelerin ellerinden öperim diğer kvlerde devam etsin fesatliklarina...Herkese iyi akşamlar. Bu yazım ,kadınlar kulübünü okuyupta evlilikten korkanlara gelsin..
2yillik evliyim ve evlilik öncesi 5 yıllık sevgililik döneminde eşimin aileisyle tanışıklıgımız var etti mi 7 sene. Bu 7 sene zarfında ne görümcelerim ne de kayınvalidemle bir kez dahi tartışmadık farklı görüşlerimiz oldu tabiki. Ama ikimizde saygı duyduk sen bilirsin kızım dedi , sen bilirsin anne dedim. Her gittigmde bana erzak çantaları yapar para verir bi eksikliginiz varsa söyleyin bogazınızdan kısmayın der. Hediyeler alır siz gezin ben gelmicem der. Eşim benim üstüme gelsin üzsün. Kayınvalidem bi hafta eşimin burnundan getirir beni üzdü diye:) keza görümcelerim ondan iyi..
Ben ise kendi ailemi canimdan cok sewmeme ragmen olsun bastan eşimin ailesinin gönlü olsun diye elimden geleni yaparim. Ama eşimde zorlamaz.Demem o ki böyle ilişkilerde var iki tarafta saygılıysa evlilikten korkmayın bize aile lazım düşman değil.
Size mesajda bir şey sorabilir miyimHerkese iyi akşamlar. Bu yazım ,kadınlar kulübünü okuyupta evlilikten korkanlara gelsin..
Tabiki sorabilirsinz sagolunSize mesajda bir şey sorabilir miyim
Bu arada maşallah.. Bizde böyleydik ama bilemiyorum