- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.883
Aşkokiletellalar.Sende vur tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkokiletellalar.Sende vur tamam
Senin bizim kafalarla sorunun neTavamizi alıyoruz. Önce beş kere nevriyenin sonra beş kerede kukriyenin kafasına vuruyoruz .sonra ocağa koyup içine tereyağı ekliyoruz. Yağ isinca temizleyip yikadigimiz mantarlarimizi ekliyoruz .pişince de kukriye ve nevriyey vermeden yiyoruz.
Her işin ucu bizim kafaya bağlanıyor aşkoKukrim aşko bak toliş ne diyor
Buradan sadece Assos samimiydi diye biliyorum başka kandırılan var mı kiFake Fake olalı böyle Fake görmedi Neler kaçırmışım
Aşkom biz iki kişiyiz onu yenerizHer işin ucu bizim kafaya bağlanıyor aşko
Ben gece buradaydımFake Fake olalı böyle Fake görmedi Neler kaçırmışım
İnsan bir çağrı atar aramızda Fake varsa öne çıksınBen gece buradaydım
Masum kız ❤ASSOSyal herkese kanıyor
Acaba depremde gerçekten arkadaşı enkazda kalıp öldü mü? Yoksa onu da dikkat çekmek için mi yaptı çok merak ettim Erkek bile olabilir.İnsan bir çağrı atar aramızda Fake varsa öne çıksın
Kıstırırız elbet tenhada aşkomAşkom biz iki kişiyiz onu yeneriz
Valla yalandır kesin dikkat çekmek için. Kanserim ameliyat oldum dua istiyorum diyenden herşey beklenirAcaba depremde gerçekten arkadaşı enkazda kalıp öldü mü? Yoksa onu da dikkat çekmek için mi yaptı çok merak ettim Erkek bile olabilir.
Bayağı güzel oynamışValla yalandır kesin dikkat çekmek için. Kanserim ameliyat oldum dua istiyorum diyenden herşey beklenir
Rahatsız diye nasıl üzüldüm, nasil dua ettim ,günah yaa ,sayko gibi, kediler bile fake çıkmışAcaba depremde gerçekten arkadaşı enkazda kalıp öldü mü? Yoksa onu da dikkat çekmek için mi yaptı çok merak ettim Erkek bile olabilir.
Nasıl içten dua ettim ,herkes de öyleydiValla yalandır kesin dikkat çekmek için. Kanserim ameliyat oldum dua istiyorum diyenden herşey beklenir