Beyimiz ne derse o
Aşko ben farklı hayvanların etini yiyemiyorumBen seviyorum denemeyi aşko ama bazen böyle pişmanlıklar oluyor
Ay Allah bize de nasip etsin şöyle huzurla oturacağımız ekip biçeceğimiz bahçesi olan güzel bir ev aşkomAşko bizim oralarda çok olur. Okul döneminde okul önlerinde satılırdı. Kese kağıdı ya da külah yapılmış gazeteye konmuş olarak alırdık
Aşkom Malatya 'ya gelince lojmandaydık. Lojman bahçeliydi. Sonra evlendim eşimin ailesinin bahçesi var. Ondan az çok biliyorum
İnşallah aşkomAy Allah bize de nasip etsin şöyle huzurla oturacağımız ekip biçeceğimiz bahçesi olan güzel bir ev aşkom
Benim eşim de senin gibi aşko o da yiyemez değişik tarifleri,tavşanı ben de yiyemem yaAşko ben farklı hayvanların etini yiyemiyorum. Eşim bir sefer tavşan getirmişti. Allah'ım asla yiyemedim
Farklı şeylere meraklıyımBenim eşim de senin gibi aşko o da yiyemez değişik tarifleri,tavşanı ben de yiyemem ya
Üstüne para verirlerse neden olmasın Zano'm?Emin misin zenna’m
Kiz sanki hamiş Sertab Erener,o gözlükler ne tovbesteysinEmin misin zenna’m
Aynen aşkomFarklı şeylere meraklıyımama hayvanlarda seçiyorum
Tavşan şirin, masum
Benim hatam oldu genelde son ekmekte söyler gelecek hafta şu gün diye neyse yaptım bitti çok Sağ olMaşallah ellerine sağlık
Av hayvanlarını yemeyi sevmiyorum bende lezzetle alakalı değil kıyamıyorumFarklı şeylere meraklıyımama hayvanlarda seçiyorum
Tavşan şirin, masum
Sen para verselerde yapma. Herşey para değilÜstüne para verirlerse neden olmasın Zano'm?
Etrafındaki kızlar da aksine çıta gibiKiz sanki hamiş Sertab Erener,o gözlükler ne tovbesteysin
İkna oldum ,tamamSen para verselerde yapma. Herşey para değil
Bende öyleAv hayvanlarını yemeyi sevmiyorum bende lezzetle alakalı değil kıyamıyorum
Her biri ayrı tovbesteysinEtrafındaki kızlar da aksine çıta gibi
Hele bıldırcın, tavşan yahu o kuştan çıkan etten ne olurAv hayvanlarını yemeyi sevmiyorum bende lezzetle alakalı değil kıyamıyorum
Bıldırcın diyince aklıma Hürrem geliyor gebe iken hep ondan istiyor canıHele bıldırcın, tavşan yahu o kuştan çıkan etten ne olur
HadiiiBıldırcın diyince aklıma Hürrem geliyor gebe iken hep ondan istiyor canı