- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.883
Çorum ördeği yap o zaman .Ben onu hiç sevmedim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorum ördeği yap o zaman .Ben onu hiç sevmedim ya
İnşallah aşkom,sağolasınİnşallah çok güzel birgün olur aşkom
Ördek sevmiyorum sevmiyorumÇorum ördeği yap o zaman .
Aşko cidden portakallı ördek yedin miÖrdek sevmiyorum sevmiyorum
Evet aşko tee kızlar daha doğmamıştı Marmaris’e gitmiştik orda yemiştim ,bence yemeyinAşko cidden portakallı ördek yedin mi
Bunlar ne böyle
Alıç komşum gönderdi bugünBunlar ne böyle
Marmelatı yapılıyor sanki değil miAlıç komşum gönderdi bugün
Ben yemedim hiç marmelatini kuşburnu da göndermiş ondan yapacağım marmelatMarmelatı hapılıyor sanki değil mi
Alıçlar sizin bahçeden mi
Ben sirkesini yapıyorumMarmelatı hapılıyor sanki değil mi
Ben bilinmedik şeyleri yemeyi sevmiyorumEvet aşko tee kızlar daha doğmamıştı Marmaris’e gitmiştik orda yemiştim ,bence yemeyin
Bana da komşum vermişti marmelatı ,kuşburnu marmelatını da çok severimBen yemedim hiç marmelatini kuşburnu da göndermiş ondan yapacağım marmelat
Aşkom sen tanıyorsun hepsini ben pek görmediğim için anca böyle yetiştirip köyden getiren arkadaşlarım olursa falan öğreniyorum .Ben sirkesini yapıyorum
Çok faydalı
Yemesi ayrı güzel
Ben seviyorum denemeyi aşko ama bazen böyle pişmanlıklar oluyorBen bilinmedik şeyleri yemeyi sevmiyorum
Yok bahçem de alıç komşum getirdiAlıçlar sizin bahçeden mi
Maşallah ellerine sağlıkHiç sorma bu saate kadar yok olmamama sebebim tandir da yaptım
buldum buuu C A N O
Aşko bizim oralarda çok olur. Okul döneminde okul önlerinde satılırdı. Kese kağıdı ya da külah yapılmış gazeteye konmuş olarak alırdıkAşkom sen tanıyorsun hepsini ben pek görmediğim için anca böyle yetiştirip köyden getiren arkadaşlarım olursa falan öğreniyorum .
Yandaki arkadaşımın annesi falan da yetiştiriyor sağolsun o da bana da gönderiyor kızına gönderdiği zaman onlardan yedim ben de ilk