- 21 Kasım 2017
- 27.516
- 120.217
Kaynanam diyor ki aya köftesini yarışmada kim yapmış belli mi, nasıl oluyor o? Dedim belli evet, yapan Bursalı.Canım aya kofte hemen dikkatimi çekti
Biz Bursalılar çok becerikliyizdirKaynanam diyor ki aya köftesini yarışmada kim yapmış belli mi, nasıl oluyor o? Dedim belli evet, yapan Bursalı.
Kaynanam:
Buna totisim hiç yemez,düşme garantili Zano'mYakışır zenna’ ma ama bana pek güvenli gelmedibide şuna bak
Kendimizi övmeyi sevmeyiz ama muhtesemizBiz Bursalılar çok becerikliyizdirdiye devam etseydin
Bir Bursaliya yapamazsın de ve izleKaynanam diyor ki aya köftesini yarışmada kim yapmış belli mi, nasıl oluyor o? Dedim belli evet, yapan Bursalı.
Kaynanam:
Maşallah maşallahKendimizi övmeyi sevmeyiz ama muhtesemiz
Sağol aşkomMaşallah maşallah
Cidden öylesiniz
Ben bekarken öğrendiğim çoğu şeyi Bursalı komşumuzdan öğrenmiştim
Annemden çok yemek yapmama destek olmuştur
Yöresel yarışması için tahanlı pide alacaktım. Kıymetini bilmezler diye almadım.
Hele bir de tahinli derlerdi,el ayak titreteninden,ziyan olurdu cağnım tahanlıYöresel yarışması için tahanlı pide alacaktım. Kıymetini bilmezler diye almadım.
Kız instan yok ben de buraya da salTabii ki gelmedi ama arkadaş çekmiş. Instagram storylerime bakınızzzzz
Instagram hesabı açıp boy boy bebenle fotolarını koyup bizi de eklemelisin. Böyle olmaz.Kız instan yok ben de buraya da sal
Kaynanam diyor ki aya köftesini yarışmada kim yapmış belli mi, nasıl oluyor o? Dedim belli evet, yapan Bursalı.
Kaynanam:
Yok o harcanır herkes sevmezYöresel yarışması için tahanlı pide alacaktım. Kıymetini bilmezler diye almadım.
Beyaz kısır hariç ahsjsjjdd
Kahretsin her yemek muhteşem oluyor havasından suyundan deseydin kuzu
bzhhs hesap var ama bebeyi pek paylaşmıyorumInstagram hesabı açıp boy boy bebenle fotolarını koyup bizi de eklemelisin. Böyle olmaz.
Tamam kendin de olur.bzhhs hesap var ama bebeyi pek paylaşmıyorum
Bende bundan sonra boy boy foto paylaşacağımInstagram hesabı açıp boy boy bebenle fotolarını koyup bizi de eklemelisin. Böyle olmaz.
Offf yalap şap cevap yazıp kaciyorum netsizlikten hemsosuu,ama bursali herşeyi en güzel yapar devsmke